Bøjletandlæge – usynlig tandregulering for voksne

Sender ordet “tandregulering” automatisk tankerne mod de lidet charmerende togskinner, der bruges til at rette tænder hos børn og unge? De gør sjældent noget godt for hverken selvtillid eller udseende, men som voksen har du helt andre muligheder, når dine tænder skal rettes – læs med, og bliv klogere på usynlig tandregulering.

De fleste af os går op i vores udseende på den ene eller den anden måde, og hvis dit smil påvirker dit spejlbillede i negativ retning, kan du overveje at ændre på det med en tandregulering – og du behøver ikke at bære den skarpe metalbøjle for at få dit drømmesmil.

Hos You Smile I Smile har vi mange års erfaring som bøjletandlæger, og vi ved, hvordan togskinnerne påvirker humøret hos de fleste; både børn, unge og voksne. Netop af den årsag har vi taget Invisalign-konceptet til os med stor interesse, og vi arbejder udelukkende med den usynlige tandregulering, når vi hjælper vores patienter med at skabe det smil, de fortjener.

 

Har du hørt om Invisalign?

Kender du til Invisalign, så ved du, at den usynlige bøjle har vundet stor popularitet hos personer, der ønsker at få rettet deres tænder i en voksen alder. Har du ikke hørt om konceptet før, så læs med efter billedet, hvor du får alle detaljerne om den gennemsigtige skinne.

 

 

Lad os starte med ordet “invisalign,” der er sammensat af de to engelske ord invisible (usynlig) og align (at sætte noget på en lige linje). Ordet beskriver nemlig ret præcist, hvad konceptet kan; det kan rette en skæv tandstilling, så tænderne bliver lige, og det foregår med en nærmest usynlig bøjle.

Selve bøjlen består af en skinne, der er udformet i gennemsigtig plast nøjagtigt efter patientens tænder. Bøjletandlægen udarbejder en individuel behandlingsplan, mens specialister hos Invisalign producerer en 3D-film, der viser, hvordan tænderne flyttes fra uge til uge. En film der også danner udgangspunkt for produktionen af skinnerne.

Som certificeret Invisalign-bøjletandlæge ser vi flere fordele ved systemet; ikke bare er det usynligt for omverden, når du som patient bærer skinnerne – det er også en mere skånsom proces end togskinner, og som tandlæge har vi større kontrol over tændernes bevægelse.

 

Er invisalign for alle?

Har du et smil, du ikke er glad for, og overvejer du at få tænderne rettet med Invisalign? Det bedste du kan gøre, er at kigge forbi klinikken i Valby, hvor du kan få en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Som udgangspunkt er invisalign for alle, men nogle tandstillinger kan være for komplekse til systemet – ved en forundersøgelse kan vi afgøre, om det er aktuelt for dig.

Hvis dit smil kan reguleres med Invisalign, tager vi en snak om processen, så du ved, hvad der skal ske, hvis du går videre med tandretningen. Vi tager også de første skridt til en individuel behandlingsplan, så vi kan fortælle dig mere om prisen og dine betalingsmuligheder.

I forbindelse med forundersøgelsen er det vigtigt for os at pointere, at den er gratis og uforpligtende. Det tager cirka 30 minutter, og du vil på ingen måde blive presset til at tage stilling til en eventuel tandregulering med det samme, og du er altid velkommen til at takke nej til vores tilbud.

Vi glæder os til at se dig i klinikken, og vi håber, vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmesmil!

FAQ BOKS

Hvad er usynlig tandregulering?

En såkaldt usynlig tandregulering foregår med det unikke Invisalign-system, hvor skinnerne er produceret af gennemsigtig plast, så de er mere eller mindre usynlige.

Kan alle få rettet tænder med Invisalign?

Som udgangspunkt egner usynlig tandregulering sig til både børn, unge og voksne, men nogle tandstillinger kan være for komplekse til systemet – det kan du få undersøgt ved en forundersøgelse hos en Invisalign-behandler.

Tilbyder alle bøjletandlæger tandretning med Invisalign?

Nej. For at tilbyde usynlig tandregulering skal bøjletandlægen være certificeret Invisalign-behandler.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil