Få det smil du fortjener! Uanset om du har overbid, underbid eller krydsbid

Overbid, underbid, krydsbid eller bare skæve tænder. Det har ingen betydning – dine tænder kan rettes, og det kan gøres med en bøjle, der ikke generer din fysiske fremtoning.

Har du en drøm om et smil, hvor tænderne er hvide og sidder på en lige række, men vågner du hver morgen til det samme umulige tandsæt? Det er ikke sjovt at være utilfreds med sit smil, og for mange kan det være en hæmmende faktor, der betyder, at de smiler mindre, end de burde. Hvilken skam er det ikke; alle fortjener da at smile, og der findes næppe noget så livsbekræftende, som at få et blændende smil af en fremmede.

Vil du af med dit overbid, dit underbid, dine skæve tænder eller hvad du ellers døjer med af tandproblemer, så kan du få en behandling med Invisalign. Har du ikke hørt om den usynlige bøjle tidligere, så læs med efter billedet, hvor vi forklarer konceptet.

 

 

Invisalign – forstå systemet

Invisalign er et amerikansk system udviklet til tandretning, og det unikke ved bøjlen er, at den er mere eller mindre usynlig, når du først har fået den på – den er nemlig produceret af gennemsigtig plastik og tilpasset din nøjagtige tandstilling.

Den gennemsigtige bøjle er perfekt til at rette både overbid, underbid, krydsbid og alt derimellem, og den er langt mere effektiv end den traditionelle metalbøjle. Samtidig er den lettere at arbejde med for tandlægerne, fordi bøjlen giver god kontrol over tænderne, og ikke mindst fordi 3D-teknik gør det muligt at tilpasse de enkelte tandskinner efter patientens tænder. På den måde kan der laves en individuel behandlingsplan, hvor man fra begyndelsen beslutter, hvilke tænder der skal rykkes hvornår.

Tandskinnerne skal som udgangspunkt bæres 22 timer i døgnet, hvilket i praksis betyder, at du kun skal tage den af, når du spiser og drikker. Du kan dog også fjerne skinnerne, hvis du skal dyrke kontaktsport, eller hvis du en dag skal til et arrangement, hvor du ikke ønsker at bære dem – så længe det ikke sker alt for ofte.

 

Vil du vide mere om teknologien bag Invisalign, kan vi anbefale dig at læse denne artikel: Invisalign: Få et flot smil med usynlige bøjler

 

Er den usynlige bøjle løsningen for dig?

Som udgangspunkt kan Invisalign bruges til alle. Børn, teenagere, unge, voksne, ældre og gamle. Men – for der er et men – det er ikke alle tandstillinger, der er egnet til de gennemsigtige tandskinner, og derfor skal du forbi en certificeret Invisalign-behandler og have en forundersøgelse, hvis du vil vide, om bøjlen kan bruges til at give dig dit drømmesmil.

Vi kan berolige dig med, at Invisalign er en mulighed i langt de fleste tilfælde, og hvis du er nysgerrig, kan du få en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos You Smile I Smile. Her kigger vi på dine tænder, lytter til dine ønsker og fortæller om dine muligheder. Når du går herfra igen, er du godt klædt på til at tage en beslutning om, hvor vidt Invisalign er den rette løsning for dig; det tager både tid og koster penge, og derfor skal du have mulighed til at opveje fordele og ulemper, inden du eventuelt siger ja til en behandling.

 

 

Prisen for Invisalign

Når nu vi er ved det med pengene, kan vi lige så godt tage et kig på prisen for at få rettet tænder med Invisalign. Mange patienter spørger, om det er dyrt, og det findes der ikke et entydigt svar på; nogle synes, det er mange penge, mens andre synes, det er et lille beløb set i den store sammenhæng. Uanset hvad har vi dog endnu ikke haft en eneste patient, der ikke har følt, at det var alle pengene værd, når de kigger sig i spejlet efter endt behandling.

Prisen varierer naturligvis fra patient til patient, og den afhænger af, hvor kompleks din nuværende tandstilling er. Dog ligger den som regel et sted mellem 20.000-50.000 kr., og det er et beløb, du enten kan betale på én gang, eller som du kan afdrage over flere måneder alt efter, hvordan dit budget ser ud – det tager vi også et kig på, når du får din forundersøgelse.

FAQ

Kan jeg undgå de skæmmende togskinner, når jeg skal have rettet tænder?

Ja, langt de fleste tandstillinger kan rettes med den usynlige bøjle fra Invisalign. Du kan få en endelig vurdering af dine muligheder hos en certificeret Invisalign-behandler.

Kan krydsbid rettes med Invisalign?

Krydsbid er en mere kompleks tandstilling end overbid og underbid, men i de fleste tilfælde kan tænderne rettes med den usynlige bøjle fra Invisalign.

Kan mit overbid rettes med Invisalign?

Ja, som udgangspunkt er det muligt at rette et overbid med Invisalign.

Kan mit underbid rettes med Invisalign?

Ja, i langt de fleste tilfælde er det muligt at rette et underbid med tandskinnerne fra Invisalign.

Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil