rente og gebyrfri

Finansiering

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

FINANSIERING AF TANDRETNING – UDEN RENTER OG GEBYRER

At få rettet sine tænder er ikke omkostningsfrit. Tandretning med Invisalign koster en større større sum penge, som man ikke nødvendigvis ligger inde med på nuværende tidspunkt. I den anledning står man over for et svært dilemma; skal man droppe at få rettet sine tænder eller alternativt benytte sig af finansiering?

Ofte forholder det sig sådan, at jo tidligere man får startet behandlingen, desto større chance er der for, at man vil opnå det ønskede resultat. Derfor vil det kunne give mening at benytte sig af tandlæge finansiering, hvis man ikke har budget til en større behandling på nuværende tidspunkt.


Tandlæge finansiering er et tilbud, som alle patienter over 18 år kan benytte sig af. Som vi vil præsenteret dig for på denne side. Du skal blot udfylde og sende din ansøgning samt underskrive aftalen, hvorefter du vil få tildelt den ønskede kredit. Lånet vil blive udbetalt direkte til os. For at få bevilget kreditten skal man kreditgodkendes.

HVOR MEGET HAR JEG BRUG FOR AT LÅNE?

Det afhænger helt og aldeles af tandbehandlingens omfang og dermed også prisen. Derfor vil første opgave være at indhente et tilbud på dét, du ønsker at få foretaget hos os. Når du kender prisen, vil du kunne anmode om et lånebeløb, som matcher dette. Derved undgår du at låne hverken mere eller mindre. Bemærk at alle lån kan indfries før tid – uden yderligere beregning. Vores finansiering af vores Invisalign behandling er altid 100% rente og gebyrfri.

tandlæge amager
Finansiering af din tandbehandling

Eksempler på lån

RENTE- OG GEBYRFRI: SAMLET KREDITBELØB 30.000,-. LØBETID 10 MDR. MÅNEDLIG YDELSE 3.000,-. SAMLEDE KREDITOMK. 0,-. SAMLEDE BELØB DER SKAL TILBAGEBETALES 30.000,-. ÅRLIG FAST DEBITORRENTE 0,00 %. ÅOP 0,0 %.

Lånet kan altid indfries uden ekstraomkostninger. Endvidere forudsættes betaling via BS. Der er fortrydelsesret. Bevilling kræver positiv
kreditgodkendelse


Mød vores Invisalign team

Mød Mia

.. ledende Invisalign ekspert
Mia Holm - Invisalign ekspert
Vi vil levere det smil du går og drømmer om, og gøre din drøm til virkelighed.
– Mia Holm, Invisalign ekspert.

Mød Camilla

.. Invisalign ekspert
Camilla Filipsen
Vi ønsker at give folk det smil de går og drømmer om, så de tør at smile og vise verden deres glæde
– Camilla Filipsen, Invisalign ekspert.

Mød Valentina

.. Invisalign ekspert
Valentina Orsi
Vi designer unikke smil, som er tilpasset den enkelte patients ønsker
– Valentina Orsi, Invisalign ekspert.

Mød Mathias

.. virksomhedsansvarlig tandlæge på Invisalign

7 års erfaring

Tidligere ansat som tandlæge på rigshospitalet

Tandlæger uden Grænser

Har været udsendt flere gange.
Vi vil levere tandbehandlinger i højeste kvalitet, til lave priser, hvor alle kan være med.
– Mathias Rud Jacobsen, Invisalign Tandlæge.

Ofte stillede spørgsmål til tandregulering med Invisalign

… som du kan få svar på her

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og svar omkring tandregulering her

Det korte svar er nej. Undersøgelser har vist, at det er mere skånsomt og mindre generende at få rettet tænderne med Invisalign sammenlignet med den almindelige metalbøjler som togskinner. . Typisk vil du kunne opleve mild irritation eller ømme tænder de første dage efter et skift af skinne.

Prisen varierer fra behandling til behandling, men som udgangspunkt kan du forvente en pris, der ligger mellem 20.000-45.000 kr. Afgørende for den endelige pris er kompleksiteten af tandreguleringen og behandlingens varighed. Du kan se vores priseksempler på hvad en behandling koster på vores side: Invisalign Pris

Mange tandstillinger kan reguleres ved hjælp af Invisalign, men indimellem er behandlingen for kompleks til, at det er muligt – i sådanne tilfælde er det nødvendigt med de traditionelle togskinner. Det er gratis og uforpligtende at få en forundersøgelse hos You Smile I Smile, og du er altid velkommen, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Paradentose er betændelse i knoglen omkring tænderne. Betændelse opstår ved store mængder af bakterier omkring tænder og tandkød. Tit er paradentose et resultat af dårlig mundhygiejne. Derfor er det vigtigt, at du dagligt børster dine tænder grundigt, og bl.a. benytter dig af tandtråd, så du bedst muligt forebygger betændelse. Dog kan der være nogle personer, der har større risiko for hurtigt at udvikle paradentose end andre. Det skyldes enten lav resistens eller specielt aggressive bakterier.

Betal for behandligen i mindre bidder

Hos os kan du rente – og gebyrfrit få finansieret din invisalignbehandling, således at du blot betaler et lavt beløb om måneden.