før og efter

Invisalign

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

INVISALIGN FØR OG EFTER: HVAD KAN DEN GENNEMSIGTIGE BØJLE GØRE FOR DIG?

Var du en af de “heldige,” der ikke havde skæve nok tænder til at få bøjle på, da du var barn – og går du i dag rundt og ærgrer dig over dit smil, fordi tænderne altså heller ikke er lige? Måske er Invisalign den rette løsning for dig.

Cirka en fjerdedel af en årgang ender med at få bøjle på tænderne, inden de når en voksen alder, men der er stadig 3/4, som ikke gør. Af de resterende har mange pæne og forholdsvis lige tænder, men der er også en pulje, hvor tænderne ikke var  skæve, at en tandbøjle var nødvendig, men alligevel så tilpas skæve, at ejermanden er ked af sit smil – og sådan bør det ikke være!

Du kan se Invisalign før og efter her.

Har du et tandsæt, du ikke er glad for, kan det rettes, og du behøver ikke at bære de almindeligt kendte togskinner, der ikke gør noget godt for dit udseende. Med Invisalign kan du få en bøjle – eller en tandskinne om du vil – som er mere eller mindre usynlig, så du kan fortsætte din hverdag som hidtil. 

Den helt store fordel ved en Invisalignbehandling er, at du kan få foretaget en uforpligtende forundersøgelse, hvor du ikke bare få uddybende informationer om behandlingen og prisen, men hvor der også bliver lavet en 3D-visualisering af det endelige resultat. Du kan altså se nøjagtigt, hvordan dine tænder kommer til at se ud, inden du siger ja til tandreguleringen, og det gør det langt lettere at beslutte, om det er noget for dig.

usynlige bøjler

HVAD ER INVISALIGN?

Har du ikke hørt om Invisalign før, undrer du dig måske over, hvad det helt præcis er. Det er ret enkelt; Invisalign er “usynlige” bøjler til tænderne. 

Selve skinnerne, der retter din tænder, er lavet af gennemsigtig plastik, og formålet er at rette tænderne på skånsom vis. De er selvfølgelig ikke hundrede procent usynlige, men medmindre du står ret tæt på den person, der bærer dem, vil du ikke kunne se dem – de tilpasses nemlig patientens tænder.

Prisen for en behandling med Invisalign varierer fra person til person, men den ligger som regel et sted mellem 20.000-49.000 kr. Det kan føles som et ordentligt indhug i økonomien, og hvis ikke du har en stor opsparing, kan det nærmest virke uopnåeligt og ikke mindst uoverskueligt – og netop derfor tilbyder vi en fleksibel betalingsordning, der tilpasses dit budget og rådighedsbeløb.

GENERER BØJLEN TIL DAGLIG?

Hele idéen med Invisalign er, at det skal være så nemt som muligt at få rettet tænder, og din hverdag skal kunne fortsætte uden for store gener. Derfor er bøjlen også lavet, så den kan tages af og på, mens du spiser, ligesom det er muligt at tage den af, hvis du skal dyrke kontaktsport eller til et arrangement, hvor du ikke ønsker at have den på.

Når det er sagt, så skal den gennemsigtige bøjle helst bæres minimum 22 timer i døgnet, og derfor skal den ikke af alt for ofte, og det er helt essentielt, at du husker at tage den på igen, når du f.eks. har spist.

invisalign københavn

Er det så besværligt? 

Svaret på dét spørgsmål er ikke så let endda, for det afhænger af øjnene, der ser. Du skal have bøjlen af, når du spiser, og efterfølgende skal du børste tænder, før du kan tage den på igen. Det betyder i sagens natur, at du skal have adgang til et badeværelse, ligesom du altid bør have tandbørste og tandpasta i tasken. 

Sammenligner man med den traditionelle tandbøjle, er der dog flere fordele; først og fremmest at du rent faktisk kan tage den gennemsigtige skinne af, når du skal spise. Derudover er smerterne mildere, og tandlægen har bedre kontrol over dine tænder, så de rykkes i den rigtige rækkefølge.

Har du brug for at høre mere om Invisalign, og vil du gerne tale med en certificeret behandler, der kan forklare dig alle detaljerne ansigt til ansigt og føre dig trygt igennem hele processen, så er du altid velkommen hos You Smile I Smile. Det er helt uforpligtende at få en forundersøgelse, og når du er været igennem den, bliver det langt lettere at forstå, hvad Invisalign kan gøre for dig.

Se før og efter billeder af Invisalign

Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før

Læs om andre patienters
oplevelser med Invisalign

Skal ændres til en kundeudtalelse når den er kodet

Mød Mathias

.. virksomhedsansvarlig tandlæge på Invisalign

7 års erfaring

Tidligere ansat som tandlæge på rigshospitalet

Tandlæger uden Grænser

Har været udsendt flere gange.
Vi vil levere tandbehandlinger i højeste kvalitet, til lave priser, hvor alle kan være med.
– Mathias Rud Jacobsen, Invisalign Tandlæge.

Bliv behandlet i trygge rammer

Går du og overvejer at få rettet dine tænder? Hvad end det er på grund af skævheder, mellemrum eller noget helt tredje, så står vores specialister klar. Vi har et dedikeret Invisalign team, som udelukkende foretager tandregulerings behandlinger. Derfor har vi særdeles stor erfaring i tandregulering med de usynlige bøjler.

Vores patienter kommer ind til os og ønsker en regulering af deres tænder af meget forskellige årsager. Nogen gør det pga. tandstillingsfejl, der giver gener, når man bider sammen. Andre gør det af kosmetiske årsager, og nogle er simpelthen nødt til at få sine tænder rettet, på grund af forkert kæbestilling, pladsmangel eller noget helt tredje. Uanset hvilken årsag du har, til at få rettet tænder, så står vores specialister klar til at hjælpe dig.

Ofte stillede spørgsmål til tandretning med Invisalign

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Prisen på en Invisalign behandling er individuel, og afhænger af din konkrete behandlingsplan. Har dine tænder f.eks. brug for at blive rykket meget eller lidt, har det stor betydning for prisen. Prisen på en Invisalignbehandling starter fra 29.000,- HUSK, at vi tilbyder alle vores patienter en gratis og rentefri afdragsordning, så du kan komme i gang med behandlingen nu, og afdrage den i små bidder.

Invisalign skinnerne kan rette mange forskellige tandstillinger. I takt med udviklingen er det blevet muligt at rette flere og flere tandstillinger med Invisalign skinnerne, men der kan være tilfælde, hvor tandstillingen er for komplekst, og det derfor i stedet er nødvendigt med f.eks. togskinner. Vi tilbyder altid en GRATIS forundersøgelse, hvor du kan få af vide, om Invisalign er den rette behandling for dig, og hvor du yderligere kan få en præcis på, hvad en Invisalign behandling vil koste.

Når du er færdig med din Invisalign behandling hos os, er det vigtigt at dine tænder ikke får lov til at arbejde sig tilbage til deres oprindelige stilling. Dette sikres ved, at alle vores patienter får en retentions skinne med, som man skal sove med om natten. Derudover, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt, at du får sat en retentionstråd fast bag på dine tænder. Ved disse simple trin, er du sikker på, at din Invisalign behandling vil holde så længe du følger disse anvisninger.