Kom ind til en gratis forundersøgelse

– Book allerede i dag

Book en gratis forundersøgelse

Overvejer du en tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile, er nøglen at vi benytter en skræddersyet behandlingsplan til kun dig. Vi starter derfor med en dybtgående forundersøgelse. Vores forundersøgelse er gratis, så book din tid og bliv ringet op, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning til dig.

Book en gratis forundersøgelse allerede i dag

Hvis du har overvejet en tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile, så er det første skridt mod et flottere smil em grundig forundersøgelse. Hos You Smile I Smile skræddersyer vi den helt rigtige behandling til dine behov. Derfor tilbyder vi en unik mulighed for at få en gratis og uforpligtende forundersøgelse, så vi sammen kan finde potentielle muligheder afhængigt at dit tandsæt og dine ønsker. Vi vil helt simpelt i en forundersøgelse afklare, om en Invisalign tandregulering hos You Smile I Smile er det rigtige for dig, samt hvordan vi opnår det bedst mulige resultat, på den mest effektive og sikre måde.


En behandlingsplan i 3d

Hvis vi bedømmer at en tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile, er det rette for dig, vil vores hold af dygtige og kvalificeret konsulenter scanne dine tænder, og derfra lave en skræddersyet behandlingsplan til dig vha. vores tekniske 3D-system, ClinCheck®. Systemet klargøre visuelt via. en 3D-model, den udvikling, som dine tænder vil gå igennem under behandlingen hos You Smile I Smile.

Scanningen er en del af forundersøgelsen, og dermed også 100% gratis og uforpligtende. Book din gratis forundersøgelse hos en af vores dygtige konsulenter i dag, ved at udfylde formularen herunder, og derefter vil vi kontakte så vi sammen kan booke en tid til din gratis forundersøgelse.

Book en gratis forundersøgelse

Hvad er Invisalign? Invisalign er de gennemsigtige skinner vi benytter os i vores behandlingsmetoder indenfor tandregulering. Skinnerne er næsten helt usynlige men fungerer i de fleste tilfælde bedre end gammeldags togskinner. Book din tid og bliv ringet op til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge hvordan You Smile I Smile kan hjælpe dig.

Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil