Godt smil – Usynlig bøjle – Nem tandregulering

Hvad definerer et godt smil? At tænderne er lige, at de er hvide eller måske bare at de er præcis, som du gerne vil have dem til at være? Med Invisalign kan du få det smil, du drømmer om.

Vi har alle oplevet at åbne et magasin eller tænde for tv’et og møde et kendt ansigt, der smiler med flotte, hvide og helt lige tænder; det perfekte Hollywood-smil. Vi betages gang på gang, og det er ikke uden grund. Et flot smil spreder glæde hos omgivelserne, og mange af os drømmer om at have det smil, de andre misunder.

Faktisk er det ikke en helt uopnåelig drøm, og med den usynlige bøjle fra Invisalign kan det endda lade sig gøre at få dit personlige drømmesmil uden brug af togskinner. Vi ved, det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke! Hos You Smile I Smile har vi dedikeret klinikken til tandregulering med Invisalign, og det har vi gjort, fordi vi mener, at alle fortjener et godt smil.

 

Teknikken bag den usynlige bøjle

De skinner der bruges til at rette tænderne med Invisalign, går også under navnet “den usynlige bøjle.” Usynlig er naturligvis så meget sagt, for selvfølgelig er de ikke det – ikke 100% i hvert fald – men den plast der anvendes, er gennemsigtig, og fordi skinnerne tilpasses patientens specifikke tandstilling, er det næsten umuligt at få øje på dem, når først de sidder på tænderne.

Invisalign-skinnerne fremstilles ved hjælp af computerteknologi på Invisalign Technologies i USA. Her sidder særligt uddannede specialister, der bruger røntgenbilleder, fotografier og tandtryk til at visualisere tandreguleringsprocessen skridt for skridt, og i kombination med en individuel behandlingsplan udarbejdet af tandlægen anvendes visualiseringen til at producere skinner, der passer perfekt til patientens tænder.

 

 

Det unikke ved den usynlige bøjle er, at tandlægerne har langt bedre kontrol over tandreguleringen sammenlignet med den traditionelle metalbøjle. Ved hjælp af teknologien er det muligt at bestemme, hvilke tænder der skal rykkes hvornår, og hvis patienten ønsker det, er det endda muligt at påvirke behandlingstiden ved at skifte skinnerne hver uge fremfor hver anden.

 

Kan dine tænder rykkes med Invisalign?

Har du læst med indtil nu, sidder du måske og overvejer, om netop dine tænder kan rettes med den usynlige bøjle. Svaret kan vi ikke give dig her og nu, men vi kan sige, at der er stor sandsynlighed for, at dit drømmesmil kan blive en realitet med Invisalign.

Gennem årene har vi rettet skæve tænder af kosmetiske årsager, og vi har udført tandreguleringer som følge af overbid, underbid, krydsbid etc., og der er gode chancer for, at vi også kan rette dit smil til. Invisalign er et unikt system, der kan anvendes i mange sammenhænge, og det er den optimale løsning for dig, der ikke ønsker at have togskinner på tænderne det næste lange stykke tid. At bøjlen samtidig er mere fleksibel og mindre smertefuld end metalbøjlen, er bare en ekstra bonus.

Prisen for at få rettet tænderne med Invisalign varierer fra person til person, men du kan forvente, at den ligger et sted mellem 20.000-45.000 kroner. Det er et stort spænd – det ved vi – og derfor tilbyder vi også en gratis og helt uforpligtende forundersøgelse på vores tandlægeklinik, hvor vi kan fastslå, om Invisalign er en mulighed for dig, og hvis det er tilfældet; udarbejde den præcise pris.

Viser forundersøgelsen, at dit drømmesmil kan skabes med Invisalign, udarbejder vi en individuel behandlings- og tidsplan, tager aftryk af dine tænder og sammen med røntgenbilleder og fotografier sender vi det hele til Invisalign Technologies i USA. Her udarbejder specialisterne en 3D-film, der viser, hvordan dine tænder skånsomt rykkes fra skinne til skinne, ligesom du selvfølgelig får et billede af det endelige resultat. Kan du lide, hvad du ser, er du klar til at takke ja til behandlingen – og hvis prisen føles uoverskuelig, har vi fleksible betalingsmuligheder, der kan tilpasses dit budget.

FAQ BOKS

Er et godt smil lig med lige tænder?

Det er individuelt, hvad vi hver især synes er flot. For nogle er en skæv fortand lig med charme og personlighed, mens det for andre kan være et stort irritationsmoment. Hos You Smile I Smile hjælper vi dig med at skabe dit personlige drømmesmil.

Hvad koster Invisalign?

Prisen for en behandling med Invisalign varierer fra person til person, men vores erfaring siger, at langt de fleste ender et sted mellem 20.000-45.000 kroner.

Kan alle få et flot og naturligt smil?

Ja, grundlæggende kan alle tænder rettes, og langt de fleste tandstillinger kan rettes ved hjælp af Invisalign.

Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil