Invisalign bøjle – effektiv og usynlig tandretning hos tandlæge i København

Bor du i København eller i nærheden af hovedstaden, og leder du efter en certificeret Invisalign-tandlæge, der kan rette dine tænder på effektiv og skånsom vis – så er du landet det rigtige sted.

Det har aldrig været lettere at få rettet tænderne, så du kan få det smil, du drømmer om. Med Invisalign – en mere eller mindre usynlig tandskinne som ikke generer i hverdagen – kan alle få det perfekte smil. Uanset alder.

Modsat de traditionelle togskinner, som du med sikkerhed kender fra folkeskolen, består Invisalign-systemet af en gennemsigtig plastikskinne, der produceres specifikt til din tandstilling, og som derfor er nærmest umulig at se, når du bærer den. Skinnen er let at bruge i hverdagen, og du kan fortsat spise, som du plejer, dyrke sport og generelt fortsætte med at leve, som du altid har gjort. 

Bor du i København, kan du få en gratis forundersøgelse hos You Smile I Smile på klinikken i Valby. Herefter udarbejder vi en individuel behandlingsplan og et prisoverslag, så du har noget at forholde dig til, når du skal beslutte, om behandlingen er noget for dig eller ej. 

 

 

En behandling består af fire trin

Når du har fået din gratis forundersøgelse, får du tid til at tænke behandlingen igennem i ro og mag, så du ikke tager en forhastet beslutning – det er trods alt mange penge, der er tale om, og ikke mindst en proces, som varer 9-15 måneder.

Beslutter du dig for en tandretning med Invisalign her i København, vil dit forløb blive opdelt i fire trin:

1) Som det første tager vi et aftryk af dine tænder, og sammen med fotografier og røntgenbilleder sendes det til Invisaligns eksperter i USA. Her udarbejdes en 3D-video, der visualiserer processen skridt for skridt, så du kan se nøjagtigt, hvordan dit smil kommer til at se ud efter endt behandling.

2) Når du har set og godkendt videoen med din kommende tandstilling, er den egentlige behandling klar til at gå i gang. De unikke skinner produceres ud fra din aktuelle tandstilling, og antallet af skinner afhænger af kompleksiteten af din tandreguleringsproces.

3) Efter cirka 14 dage er dine skinner klar til at blive taget i brug, og her på klinikken viser vi dig, hvordan det foregår, ligesom vi forklarer, hvad du skal være opmærksom på. Skinnerne skal skiftes hver 14. dag, og du får løbende udleveret nye.

4) Gennem hele processen skal du til kontrol hos vores specialister – ca. hver 8. uge – så vi kan sikrer os, at alt går, som det skal og tilpasse behandlingen, hvis det ikke gør.

Som udgangspunkt skal du regne med, at en behandling med Invisalign løber over 9-15 måneder, men det kan både gå hurtigere og tage længere tid – det afhænger fuldstændig af kompleksiteten af din nuværende tandstilling. Når du kommer til kontrol for sidste gang, giver vi dig en ekstra grundig undersøgelse, som afsluttes med en gratis tandblegning, og herefter er du klar til at erobre verden med dit nye, flotte smil.

 

 

Prisen afhænger af tænderne

Som udgangspunkt ligger prisen på en behandling med Invisalign bøjlen et sted mellem 20.000-45.000 kr. Hvor den nøjagtigt lander i dit tilfælde, afhænger af, hvor mange tænder der skal rettes, og hvor meget de skal flyttes. 

Ved den gratis forundersøgelse på klinikken i København, får du et prisoverslag, og når 3D-videoen er færdigproduceret, ved vi præcis, hvor meget det kommer til at koste – og den pris du får serveret, er den endelige pris. Der kommer ingen ekstraudgifter eller skjulte gebyrer, og hvis du ikke har råd til at betale hele beløbet på én gang, tilbyder vi en fleksibel afdragsordning, uden at det koster ekstra.

 

Vil du høre mere om tandretning med Invisalign bøjle, så kontakt You Smile I Smile i København. Som professionel tandlægeklinik har vi dedikeret os til det unikke system, så vi kan hjælpe folk som dig med at få det smil, de drømmer om – uden at det går udover hverdagen.

FAQ

Er det kun i København, jeg kan få rettet tænder med Invisalign?

Nej. Der findes Invisalign-behandlere fordelt over hele landet, men du skal være opmærksom på at lede efter en, der er certificeret behandler.

Hvad koster det at få rettet tænder med Invisalign?

Som med behandlingstiden varierer prisen for Invisalign fra person til person, men du vil få et prisoverslag allerede ved forundersøgelsen.

Hvad koster en forundersøgelse forud for en Invisalign-behandling?

Hos You Smile I Smile er forundersøgelsen gratis og uforpligtende. Du får informationer om behandlingen samt et prisoverslag, og først derefter beslutter du, om behandlingen er noget for dig.

Hvor lang tid tager en tandretning med Invisaligns bøjle?

Behandlingstiden varierer fra person til person og afhænger af tandstillingens kompleksitet. Som udgangspunkt siger vi mellem 9-15 måneder, men det kan både gå hurtigere og tage længere tid.

Kan jeg få en tandretning med Invisalign i København?

Ja. You Smile I Smile holder til i hjertet af Valby, og vi har dedikeret klinikken til Invisalign-systemet. Alle er velkommen, og det gælder også dig, der ikke bruger os som din almindelige tandlæge.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil