Invisalign København – Tandregulering København – I hjertet af Valby

Bor du i København eller i nærheden af hovedstadsområdet, og drømmer du om at få rettet tænderne? You Smile I Smile udfører tandregulering med Invisalign i hjertet af Valby – og det ville glæde os at byde dig velkommen på klinikken.

Det hedder sig, at omkring hver fjerde ud af en årgang har haft eller får bøjle på, inden han eller hun når voksenalderen. Men tandregulering er ikke kun for børn, og der er flere og flere voksne, der vælger at få rettet tænderne, ganske enkelt fordi de drømmer om lige tænder og et flot smil.

Heldigvis er det aldrig for sent at få rettet tænder. Hos You Smile I Smile udfører vi tandregulering hos både børn og voksne fra København og området omkring hovedstaden, og vi mærker tydeligt, at alderen ikke er en begrænsning, når det kommer til smilet – vi har patienter i både 50’erne og 60’erne, ja, sågar helt op i 70’erne. Alle fortjener et flot smil – uanset alder – og vi elsker, at se vores patienter gå glade ud ad døren.

 

 

Kræver tandregulering togskinner?

Vi oplever, at en del patienter er bekymrede ved tanken om at få bøjle på tænderne, fordi de forestiller sig den traditionelle metalbøjle, man ofte ser hos børn og unge. Den er bestemt heller ikke behagelig, og rent visuelt er der ikke mange voksne, der kan forestille sig at bære metalbøjlen – og det forstår vi godt. Derfor bruger vi også et andet system til tandregulering; nemlig Invisalign.

Ordet “Invisalign” er en sammentrækning af de to engelske udtryk “invisible” og “align,” der henholdsvis betyder “usynlig” samt “at sætte noget på en lige linje” – og det beskriver ret præcist, hvad Invisalign er. Nemlig en usynlig bøjle til tandregulering.

Hundrede procent usynlig er tandskinnerne naturligvis ikke, men de er lavet af en gennemsigtig plast, som formes specifikt efter patientens tænder, og dermed er den nærmest umulig at se, når den først er på. Samtidig er det en aftagelig bøjle, som du ikke skal bære, mens du spiser, og dermed kan du fortsat spise, som du plejer, ligesom der ikke vil opstå andre udfordringer med tandpleje, end dem du allerede kender.

Kan Invisalign så bruges af alle – både børn, unge og ældre? Ja, det kan det faktisk. Det er ikke patientens alder, der afgør, om systemet kan anvendes. Det er derimod tandstillingen, og i langt de fleste tilfælde er det muligt at udføre en tandregulering med Invisalign.

 

 

Hvad koster en tandregulering med Invisalign i København?

Som med alt andet varierer priserne for en tandregulering med Invisalign – dog ikke afhængigt af om du er bosiddende i København eller ej, men derimod i forbindelse med kompleksiteten af din nuværende tandstilling. 

Som udgangspunkt plejer vi at sige, at det koster et sted mellem 20.000-50.000 kr. at få rettet tænderne med Invisalign. Det er et stort spænd, som du ikke for alvor kan bruge til noget, hvis du gerne vil lægge et budget, og derfor tilbyder vi også alle patienter en gratis og uforpligtende forundersøgelse på klinikken i Valby, hvor vi kan se dine tænder, gennemgå dine muligheder og beregne prisen i dit specifikke tilfælde.

Det lyder af mange penge – og det er mange penge for de fleste – men vi oplever, at vores patienter synes, det er alle pengene værd, når de smiler til sig selv i spejlet efter endt behandling. Drømmer du om en tandregulering, men har du ikke råd til at betale hele beløbet på én gang, så tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, hvor vi sammensætter en betalingsplan, der passer dit rådighedsbeløb og dit budget – vi mener nemlig, at alle har fortjent et flot smil.

Som en lille bonus for at vælge You Smile I Smile som din Invisalign-tandlæge i København, giver vi dig desuden en gratis tandblegning, når behandlingen er afsluttet. Det bliver prikken over i’et på dit nye smil.

FAQ BOKS

Finder man kun Invisalign-behandlere i København?

Nej, du kan få rettet tænder med Invisalign mange steder i landet – du skal bare kigge efter en certificeret Invisalign-behandler, der hvor du bor. Holder du til i nærheden af København, kan du få en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos You Smile I Smile i Valby.

Gør det ondt at få rettet tænder med Invisalign?

Alt er relativt, og når det kommer til smerte, er det i høj grad en personlig vurdering. Når det er sagt, så er Invisalign langt mere behagelig og mindre smertefuld end almindelige togskinner, og de fleste patienter oplever kun en smule ubehag de første dage, når en ny tandskinne tages i brug.

Kan børn få rettet tænder med Invisalign?

Ja, børn kan som udgangspunkt godt få rettet tænderne med Invisalign, men der kan i nogle tilfælde være hel eller delvis egenbetaling – det afhænger af årsagen til tandreguleringen samt barnets alder.

Kan man være for gammel til en tandregulering?

Nej. Der findes ingen aldersgrænse for tandregulering, og hos You Smile I Smile mener vi, at alle fortjener et flot smil – og netop derfor har vi patienter i alle aldersgrupper.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil