Invisalign – Pris: Er det dyrt at få et flot og naturligt smil?

Drømmer du om et strålende smil med flotte, hvide og lige tænder? Du er ikke den eneste, og derfor vinder Invisalign større og større indpas hos danskerne – men hvordan er det med Invisalign og pris; er det dyrt? 

Alt er relativt, og derfor er der ikke et entydigt svar på, om det er dyrt at få rettet tænder med Invisalign eller ej. Det afhænger af den enkeltes økonomi og råderum. Prisen skal naturligvis også vejes op mod resultatet – at du får et smil, du kan være stolt af. Og lad os så komme frem til det egentlige spørgsmål: Hvad er prisen for Invisalign?

Hos You Smile I Smile plejer vi at sige, at prisen for en tandretning med Invisalign ligger et sted mellem 20.000 kr. og 50.000 kr. Det er et stort spænd, men vi kan ikke komme tættere på en nøjagtig pris i et blogindlæg som dette.

At forskellen fra den billigste til den dyreste behandling er så stor, skyldes, at der er forskel på folk – og på tænder. En kompleks tandstilling med mange tænder, der skal rettes, kræver både længere tid og flere tandbøjler, mens en enkelt skæv fortand ikke kræver nær så meget.

 

 

Få DIN pris på Invisalign

Det er mere eller mindre umuligt at lægge et budget ud fra et skøn på 20.000-50.000 kr., og derfor tilbyder vi, at du kan komme forbi klinikken til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her kigger vi ikke bare på, om det overhovedet er muligt at rette dine tænder og skabe det smil, du drømmer om – vi tager også de nødvendige skridt til at beregne den nøjagtige pris for din Invisalign-behandling.

At forundersøgelsen er gratis, betyder i sagens natur, at det ikke koster dig noget at undersøge dine muligheder. At det samtidig er uforpligtende, betyder, at du ikke behøver at sige ja til en behandling, blot fordi vi har udarbejdet et tilbud til dig. Tilbuddet om en forundersøgelse skal give dig et tydeligt billede af, hvad du kan forvente, hvis du beslutter dig for at få en tandretning – både økonomisk og i forhold til processen.

Er du nervøs for, om det er muligt for dig at spare så mange penge sammen, eller har du svært ved at vente med at komme i gang? Så tilbyder vi faktisk en fleksibel afdragsordning, der gør det muligt at betale behandlingen over flere rater. I fællesskab finder vi frem til en løsning, der matcher dit økonomiske råderum, så du kan få det smil, du altid har drømt om.

FAQ

Hvad er prisen for Invisalign?

Prisen varierer fra patient til patient, men den ligger som udgangspunkt et sted mellem 20.000 og 50.000 kr.

Hvor gammel skal man være for at få rettet tænder med Invisalign?

Der er ingen aldersgrænse for tandretning med Invisalign. Er du barn eller teenager, er der udviklet særlige systemer til det – af voksne patienter oplever vi folk helt op i 70-års alderen.

Kan man betale tandretningen i rater?

Ja, hos You Smile I Smile kan du få en fleksibel afdragsordning, der matcher dit økonomiske råderum.

Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil