Invisalign – Pris: Hvad koster det at få usynlige bøjler på?

Drømmer du om at få rettet dine tænder med den usynlige bøjle fra Invisalign, så er prisen naturligvis en afgørende faktor. Nu og her kan vi ikke sige præcis, hvad din tandretning koster – men vi kan give dig et indblik i priserne.

Hvad er prisen på Invisalign? Det spørgsmål møder vi gang på gang, og det er klart; prisen er en afgørende faktor i forhold til, om det overhovedet er realistisk at drømme om en tandregulering af den art. Desværre er svaret ikke så enkelt, da prisen varierer fra patient til patient – det kommer nemlig an på kompleksiteten af den opgave, vi står overfor. Er det en enkelt tand, der skal rettes, et overbid der skal mindskes eller en lang række af tænder der skal rykkes både frem og tilbage?

Grundlæggende kan vi sige, at prisen for en behandling med Invisalign som regel ligger mellem 20.000-49.000 kr., og du kommer aldrig til at kaste dig blindt ud i processen uden at kende din specifikke pris. Den beregner vi nemlig, inden vi sætter gang i behandlingen, så du ikke møder nogle økonomiske overraskelser undervejs.

 

 

Fleksible betalingsmuligheder hos You Smile I Smile

Ingen tænder er ens, og derfor er det ikke muligt for os at tilbyde tandregulering med den usynlige bøjle til en fast pris. Samtidig er dit smil vores absolutte førsteprioritet på lige linje med sikkerheden, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten, når behandlingsplanen – og dermed også prisen – skal udarbejdes.

Uanset hvordan man vender og drejer det, og om din tandretning ligger i den mere eller mindre komplicerede ende af skalaen, så er 20.000-49.000 kr. mange penge for de fleste, og det kan være svært at hive et beløb i den størrelsesorden op af pungen på én gang – og netop af den grund tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder.

Det er altid gratis og uforpligtende at komme til en forundersøgelse hos You Smile I Smile, og her kigger vi først og fremmest på, om dine tænder kan rettes med Invisalign, og dernæst udarbejder vi en individuel behandlingsplan samt en pris for dit forløb. I samme ombæring tager vi et kig på dine betalingsmuligheder, så du har overblik over, hvordan du eventuelt kan gribe betalingen an, og vi bestræber os altid på at finde en løsning, der passer til din økonomi.

De fleste vælger at afdrage over 6, 12 eller 18 måneder, men det afhænger naturligvis af dit budget, og vi forsøger altid at sammensætte en betalingsplan, der passer til din økonomi. Alle fortjener nemlig et flot smil!

 

Invisalign er for alle!

Udover prisen på Invisalign går de fleste spørgsmål på, om det er alle, der kan få rettet tænderne med de usynlige bøjler – og som udgangspunkt er svaret på det spørgsmål ja. Unge og gamle, børn og teenagere, mænd og kvinder. Alle har mulighed for at få deres drømmesmil med hjælp fra Invisalign medmindre (for der er desværre undtagelser), at tandstillingen er for kompleks til systemet. Er det tilfældet, vil det være nødvendigt at anvende den traditionelle metalbøjle i stedet.

Er du under 18 år – eller har du et barn, der gerne vil have rettet tænderne med Invisalign – kan der være situationer, hvor hele eller dele af beløbet, betales af kommunen. Det afhænger af årsagen til tandreguleringen, og hvis du er usikker på, om det er aktuelt i dit tilfælde, skal du endelig ikke tøve med at kontakte klinikken, hvor personalet sidder klar til at hjælpe dig.

FAQ BOKS

Hvad er prisen for Invisalign?

Prisen for en behandling med Invisalign varierer fra patient til patient, men som udgangspunkt ligger den mellem 20.000-49.000 kr. Vil du kende din specifikke pris, skal du til en forundersøgelse hos en certificeret Invisalign-behandler, der kan udarbejde en behandlingsplan samt beregne prisen.

Hvorfor kaldes Invisalign for “den usynlige bøjle”?

Invisalign går også under navnet “den usynlige bøjle,” og det skyldes, at de skinner, der bruges til at rette tænderne, er produceret af en gennemsigtig plast, der er mere eller mindre usynlig, når den sidder på tænderne.

Skal hele beløbet betales på én gang?

Hvis du får rettet dine tænder med Invisalign hos You Smile I Smile, behøver du ikke at betale det fulde beløb på én gang. Vi ved, at det er mange penge for de fleste, og derfor tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, og vi bestræber os altid på at sammensætte en betalingsplan, der passer dit budget.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil