Invisalign – Priser – Hvad koster det at få et flot smil?

Der er ingen tvivl om, at prisen spiller en rolle, når vores patienter skal beslutte, om de vil have rettet tænderne med Invisalign eller ej – og det forstår vi godt. Læs med her, og bliv lidt klogere på, hvor meget det koster at få dit drømmesmil.

Smilet er det, der bærer hele vores udstråling, og hos You Smile I Smile mener vi, at alle fortjener et flot smil. Af samme årsag har vi dedikeret klinikken til det unikke system Invisalign, der anvendes til at rette tænder på skånsom – og mere eller mindre usynlig – vis.

Vi har ingen faste prise på tandregulering med Invisalign, og selvom vi ville ønske, vi kunne give dig prisen nu og her, så kræver det desværre, at du kigger forbi klinikken til en forundersøgelse. Vi er nemlig nødt til at se dine tænder, før vi kan fortælle den nøjagtige pris. Når det er sagt, kan du forvente, at det koster et sted mellem 20.000–45.000 kr. – den endelig pris afhænger af kompleksiteten af tandbehandlingen og længden på dit forløb.

Vi ved, at det er et stort spænd, og det betyder alverden, om du skal betale 22.000 kr. eller 44.000 kr. Derfor beregner vi også den eksakte pris, når du har været til forundersøgelsen, så du ved præcis, hvor meget du kommer til at betale i sidste ende. Hos You Smile I Smile kommer der ingen ekstraudgifter, og vi giver endda en gratis afblegning af tænderne, når du er færdig med din behandling.

 

 

Fleksible betalingsmuligheder så alle kan være med

Uanset alder er det et stort beløb, der er tale om, når tænderne skal rettes, og det kan være svært at finde det fulde beløb på én gang. Derfor tilbyder vi fleksible betalingsmuligheder, hvor vi sammen finder frem til den løsning, der passer bedst til dit budget og dit rådighedsbeløb.

Mange vælger at dele betalingen op i månedlige afdrag, og det koster ikke ekstra, så det er en favorabel betalingsmodel, der favner bredt. Som udgangspunkt kan du vælge at betale prisen for din Invisalign-behandling over 6, 12 eller 18 måneder, men har du brug for yderligere tid til at betale, finder vi en løsning. Det vigtigste er, at du får det smil, du drømmer om.

Er det pengene værd, spørger de fleste, inden de beslutter sig.

Til det kan vi kun svare: Ja! Det er i den grad pengene værd, og det vil du opleve den dag, du smiler til dig selv i spejlet og ser dine flotte, hvide og ikke mindst lige tænder. Du vil ikke længere være ked af dit smil eller gemme dig bag dine hænder, når du griner – du vil derimod være stolt af dit smil, og dét er det hele værd.

 

Vil du høre mere om prisen for en tandregulering med Invisalign, så bestil en tid til en forundersøgelse på klinikken. Det er gratis og uforpligtende, og det tager kun 30 minutter.

FAQ BOKS

Hvad er Invisalign?

Invisalign er et system til tandregulering, der bruges til at rette tænder på skånsom og effektiv vis – og bøjlerne er mere eller mindre usynlige.

Hvad koster en behandling med Invisalign?

Prisen på Invisalign varierer fra person til person, men den ligger som udgangspunkt et sted mellem 20.000-45.000 kr.

Hvorfor skal jeg til forundersøgelse?

Inden du kan få udført en Invisalign-behandling, skal du have en forundersøgelse hos tandlægen. Her vurderes det, om det er muligt at rette dine tænder med systemet, ligesom du får et bedre indblik i den aktuelle pris.

Kan alle få rettet tænder med Invisalign?

Som udgangspunkt kan alle få lavet en tandregulering med Invisalign uanset alder og køn, men der kan være situationer, hvor tandstillingen er så kompleks, at det er nødvendigt med togskinner.

Tilbyder alle tandlæger Invisalign-behandlinger?

Nej, din tandlæge skal være certificeret Invisalign-behandler, før vedkommende kan tilbyde tandregulering med det unikke system.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil