Få et flot og naturligt smil med Invisalign

– Diskret og effektiv tandretning

Book en gratis forundersøgelse

Overvejer du en tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile, er nøglen at vi benytter en skræddersyet behandlingsplan til kun dig. Vi starter derfor med en dybtgående forundersøgelse. Vores forundersøgelse er gratis, så book din tid og bliv ringet op, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning til dig.

Kan du genkende skæve tænder, mellemrum mellem tænderne, eller overbid, så kan kosmetisk tandregulering med Invisalign være for dig.

Drømmer du som mange andre om flotte og rene tænder, så skal du vide at det er en mulighed for langt de fleste.

Skæve tænder, mellemrum mellem tænderne, overbid, underbid eller at tænderne har rykket sig gennem årene. Det er alle grunde til man kan være utilfreds med sine tænder og sit smil.

Dette er også årsagen til mange vælger at gemme sit smil væk, dette gør dig ikke bare en mindre glad person, men påvirker også dem omkring dig. Smil smitter.

Forestil dig at dine bekymringer forsvinder, forestil dig at smile frit og blive mere glad. Dette er noget You Smile I Smile kæmper hårdt for. Med nye teknologier og dygtige behandlere med ekspertise indenfor tandrettelser, er det muligt at blive fri for de bekymringer mange har med sit smil. Vores behandlere hos You Smile I Smile er eksperter i kosmetisk tandregulering.

Nej, vi er ikke bare en bøjletandlæge eller en tandklinik. Vores mission med hele You Smile I Smile, er at øge menneskers glæde og livskvalitet via. Kosmetisk tandregulering med Invisalign.

Hele vores filosofi bygges på at smilet er en af menneskers vigtigste kvaliteter, da det forøger glæden og stoltheden. Grunden til vi benytter os Invisalign er meget simpel. Vi mener det er den bedste tandreguleringsmetode i nutiden. Og så er den også gennemsigtig, hvilket lader dig smile selvom du har bøjle på.

❤ Bliv ringet op og book tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge dig nærmere, og sammen finde den helt rigtig løsning for din behandling.

Gratis forundersøgelse

❤ Bliv ringet op og book tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge dig nærmere, og sammen finde den helt rigtig løsning for din behandling.

Gratis forundersøgelse

FORDELEN VED EN INVISALIGN BEHANDLING?

Når du hører ordet tandregulering tænker du højst sandsynligt på togskinner og ganebøjler. Hos You Smile I Smile har vi en mere moderne og effektiv tilgang til tandregulering. Dette er grunden til at vi benytter Invisalign. Det er en stort set gennemsigtig bøjle, som er designet til at passe og regulere specifikt dine tænder. Udover dette følger vi en skræddersyet behandlingsplan, som retter dine tænder sikkert og effektivt.

Invisalign er et moderne og markant anderledes i forhold til de alment kendte tandbøjler. You Smile I Smile skræddersyer dine Invisalign bøjler, ved at designe de gennemsigtige bøjler i et 3D-computerteknologisk program. Dette gør hver bøjle unik og specifikt designet til dine tænder. Dette gør bøjlen behagelig at gå med og dermed bryder Invisalign også den kendte følelse af at have tandbøjle.

Hvis du vælger en tandregulering med Invisalign, så kan du forvente en mere fleksibel og overskuelig hverdag end med standard togskinner eller ganebøjler.

Du kan til hver en tid tage Invisalign skinnerne af, og derfor ændre det heller ikke dine spise/drikkevaner. Du får frie rammer til at spise og drikke, så længe du bare tager Invisalign skinnerne ud. Derudover kan du også børste tænder som du plejer. *Det anbefales du bærer dine Invisalign bøjler minimum 22 timer i døgnet.*

Dette betyder at en tandregulering hos You Smile I Smile med Invisalign ikke vil forstyrre eller forandre din hverdag bemærkelsesværdigt. Og vigtigst af alt skal du ikke bekymre dig om dit smil, mens du får en tandregulering, da næsten ingen lægger mærke til dine Invisalign bøjler.

Book en gratis forundersøgelse

Hvad er Invisalign? Invisalign er de gennemsigtige skinner vi benytter os i vores behandlingsmetoder indenfor tandregulering. Skinnerne er næsten helt usynlige men fungerer i de fleste tilfælde bedre end gammeldags togskinner. Book din tid og bliv ringet op til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge hvordan You Smile I Smile kan hjælpe dig.

OFTE STILLEDE
SPØRGSMÅL

Drømmer du om at få rettet dine tænder, og overvejer du, om Invisalign er den rigtige løsning for dig, har du sikkert en lang række spørgsmål, du gerne vil have svar på.
Nedenfor har vi samlet de mest almindelige spørgsmål om Invisalign. Forhåbentlig kan du finde dine svar her – hvis ikke skal du endelig henvende dig på klinikken, så vi kan hjælpe dig videre. Alle fortjener nemlig et flot smil!

Invisalign er navnet på et tandreguleringssystem, hvor tænderne rettes med en mere eller mindre usynlig bøjle. Teknikken kan anvendes til kosmetisk tandretning og tandstillingsproblemer, og både børn, unge og voksne kan få glæde af metoden.

Når tænderne skal rettes med Invisalign, sker det ved hjælp af gennemsigtige skinner, der skal sidde på tænderne minimum 22 timer i døgnet. Skinnerne produceres med udgangspunkt i patientens specifikke tandstilling, og teknologien gør det muligt at kontrollere, hvor meget tænderne rykkes fra uge til uge.

Som udgangspunkt skal skinnerne skiftes hver 14. dag, og patienten skal til kontrol på tandlægeklinikken hver 6-8. uge – dog er det muligt at nedsætte behandlingstiden ved at skifte skinner hver uge i stedet.

Ja – inden behandlingen med Invisalign påbegyndes, ser du en animeret 3D-film, der viser, hvordan tænderne rykkes gennem hele processen og ikke mindst hvordan dit smil kommer til at se ud efter endt behandling.

Ønsker du at få rettet dine tænder med Invisalign, skal du henvende dig på en certificeret tandlægeklinik og få en forundersøgelse. Her vurderer tandlægen, om det er muligt at opnå dit drømmesmil med den usynlige bøjle – er det dét, snakker du med tandlægen om det videre forløb.

Mange tandstillinger kan reguleres ved hjælp af Invisalign, men indimellem er behandlingen for kompleks til, at det er muligt – i sådanne tilfælde er det nødvendigt med de traditionelle togskinner.

Det er gratis og uforpligtende at få en forundersøgelse hos You Smile I Smile, og du er altid velkommen, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Om noget gør ondt er altid en individuel vurdering, men undersøgelser har vist, at det er mere skånsomt og mindre smertefuldt at få rettet tænderne med Invisalign sammenlignet med den almindelige metalbøjle.

Typisk vil du kunne opleve mild irritation eller ømme tænder de første dage efter et skift af skinne.

Prisen varierer fra behandling til behandling, men som udgangspunkt kan du forvente en pris, der ligger mellem 20.000-45.000 kr.

Afgørende for den endelige pris er kompleksiteten af tandreguleringen og behandlingens varighed. Vil du kende den eksakte pris i dit tilfælde, skal du kontakte en certificeret Invisalign-tandlæge for en forundersøgelse.

Alle behandlinger er forskellige, og derfor er der ikke et standardsvar på spørgsmålet om, hvor længe en behandling med Invisalign varer – dog er det typisk et sted mellem 9-15 måneder.

Skinnen fra Invisalign er produceret af et stærkt termoplastisk materiale (SmartTrack), der er medicinsk godkendt og specielt udviklet til Invisalign-systemet. Den tilpasses patientens specifikke tandstilling, så bøjlen bliver så behagelig som mulig at bære.

Når dine tænder er rettet og behandlingen med Invisalign afsluttet, skal du fortsat passe på tænderne, så de ikke arbejder sig tilbage til deres oprindelige stilling. Det gør du ved enten at sove med en såkaldt retention skinne, eller ved at lade tandlægen sætte en retentionstråd fast på bagsiden af tænderne.

Ja, du kan sagtens sætte prikken over i’et på din tandretning med en blegning af dine tænder, og det er et valg, mange træffer, når først Invisalign-behandlingen er afsluttet.

Hos You Smile I Smile tilbyder vi alle vores Invisalign-patienter en gratis tandblegning, når den sidste skinne fjernes.

Der er ikke noget, du ikke må spise, mens dine tænder rettes med Invisalign. Det skyldes, at skinnerne skal fjernes, når du spiser og drikker, og dermed er det muligt at opretholde den samme livsstil, som inden du startede din behandling.

Det er de færreste patienter, der oplever, at de gennemsigtige skinner påvirker udtalen, men du kan forvente at bruge en uges tid på at vænne dig til at have bøjlen på dine tænder – herefter vil du knap bemærke dens eksistens.

Den usynlige bøjle fra Invisalign skal af, når du spiser og drikker, og derudover kan du fjerne den, hvis du dyrker kontaktsport. Indimellem kan du undlade at bruge bøjlen, hvis du skal til et særligt arrangement, men som udgangspunkt bør du have den på tænderne minimum 22 timer i døgnet.

Ordene ”invisiline” og ”Invisaline” er blot forkert udtalelse/stavning af ordet Invisalign, der er en sammentrækning af de to engelske ord ”invisible” og ”align”.

INVISILINE – INVISALINE:

TRIN FOR TRIN – SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING MED INVISALIGN

Den gode patientoplevelse er altid omdrejningspunktet hos You Smile I Smile, og ved et langt forløb som Invisalign bliver du grundigt informeret både før, under og efter behandlingen, så du altid ved nøjagtigt, hvad der skal ske.
Du får desuden tilknyttet din egen personlige Invisalign-tandlæge, så du har et sted at henvende dig, hvis du har spørgsmål, og du er naturligvis også mere end velkommen til at kontakte klinikken, hvis du ønsker en gratis forundersøgelse.
Nedenfor får du et overblik over, hvordan en behandling med Invisalign forløber.

INDEN BEHANDLINGEN: FORUNDERSØGELSE

Er du nysgerrig på Invisalign, eller har du allerede besluttet dig for, at du vil undersøge dine muligheder for at få rettet tænderne med de usynlige bøjler, så er første skridt en indledende undersøgelse. Her taler vi om dine drømme og ønsker, og vi gennemgår mulighederne få at opnå et flot smil med Invisalign.
Forundersøgelsen er gratis, og det tager ca. 30 minutter.
Er Invisalign aktuelt for dig, gennemgår vi behandlingsforløbet, taler med dig om prisen og kigger på dine betalingsmuligheder – og vi tager naturligvis også et kig på, hvordan det endelige resultat kan blive.

UDARBEJDELSE AF INDIVIDUEL BEHANDLINGSPLAN

Vælger du at gå videre med en tandregulering med Invisalign, er det næste skridt at udarbejde en individuel behandlingsplan med udgangspunkt i din tandstilling.
Vi tager røntgenbilleder, fotografier og aftryk af dine tænder, og herefter sender vi de samlede resultater til Invisalign Technologies sammen med planen for din tandretning. Her sidder en række specialister, der udarbejder en animeret 3D-film, som viser, hvordan skinnerne effektivt flytter dine tænder fra uge til uge, og selvfølgelig hvordan slutresultatet bliver.
Denne del af forløbet tager 2-3 uger, og når du ser 3D-filmen, vil du få det fulde overblik over behandlingen, ligesom du tydeligt vil kunne se, hvordan dit smil kommer til at se ud. Med den i baghånden bliver det lettere at beslutte, om du vil gå videre med behandlingen eller ej.

PRODUKTION AF DE GENNEMSIGTIGE SKINNER

Det sidste skridt inden behandlingen kan sættes i gang, er produktionen af de skinner, der skal flytte dine tænder. De laves af en gennemsigtig plast kaldet SmartTrack, der er så godt som usynlig, og som er langt mere behagelig end traditionelle togskinner.
Når vi modtager skinnerne på klinikken, sender vi bud efter dig. Vi viser dig, hvordan bøjlen fungerer og rengøres, og du får de første 2-3 skinner med hjem med det samme. Herefter skal du til kontrol hver 6-8. uge, hvor vi tjekker, at tænderne rykker sig, som de skal, og efterfølgende får du nye skinner til de kommende uger.
Som udgangspunkt skal skinnerne bruges minimum 22 timer i døgnet. Det betyder, at du kun skal tage dem af, når du spiser, drikker og børster tænder – og så er det selvfølgelig tilladt at tage den af i ny og næ, hvis du skal til et arrangement, hvor du ikke har lyst til at have bøjlen på.

NÅR BEHANDLINGEN ER AFSLUTTET

Alle tandsæt er forskellige, og derfor varierer behandlingstiden fra person til person. Typisk varer et forløb med Invisalign mellem 6-15 måneder, men vi kan først komme nærmere på din specifikke behandlingstid, når du har været forbi klinikken til en forundersøgelse.
Når behandlingen er afsluttet, vil du sprede glæde blandt dine omgivelser med et flot og naturligt smil. For at sikre at tænderne holder deres nye stilling, skal du efterfølgende sove med en retention skinne eller alternativt have en retentionstråd på tændernes bagside.

OVERBID, UNDERBID ELLER KRYDSBID:

INVISALIGN KAN ANVENDES I MANGE SITUATIONER

Mange mennesker forestiller sig, at Invisalign udelukkende er til kosmetisk tandregulering, men det er ikke korrekt. Det unikke system vil ofte kunne bruges, når tænderne skal rettes i forbindelse med tandstillingsproblemer – det kan være overbid, underbid, krydsbid, åbent bid eller for stort eller
lille mellemrum mellem tænderne.

Overbid kan irritere tændernes ejermand af kosmetiske årsager, men det kan også danne grobund for problemer med afbidning, der i slemme tilfælde kan medføre spændingshovedpine.

Underbid kan forhindre fortænderne og kindtænderne i at mødes korrekt, og det kan give slid på tænderne og ikke mindst meget smertefulde kæbe- og ledproblemer.

Krydsbid defineres ved, at en eller flere af tænderne i overmunden bider på indersiden af undertænderne. Som ved underbid kan det medføre slid på tænderne, ligesom det i værste fald kan føre til paradentose og knogletab.

Åbent bid betyder, at tænderne i over- og underkæbe ikke mødes, når der bides sammen – enten ved fortænderne eller i siderne – og det kan give problemer med at tygge, ligesom det kan føre til talevanskeligheder og i værste fald temporomandibulær ledsygdom.

Dybt bid er en tandstilling, der i mange situationer kan føre til tandkødsproblemer og slid på undertænderne, og samtidig ses der ofte smertefulde kæbe- og ledproblemer i forbindelse med dybt bid.

For tætsiddende tænder er aktuelt, hvis mellemrummet mellem tænderne er så lille, at tænderne skubber til hinanden og med tiden bliver skæve.Det er en tandstilling, der øger risikoen for ophobning af plak og karies, ligesom det medfører en øget risiko for paradentose.

For stort mellemrum mellem tænderne kan på sigt give tandkødsproblemer, fordi tænderne ikke beskytter tandkødet optimalt, og derudover kan der opstå periodontale lommer samt større risiko for periodontal sygdom.

Alt i alt er der mange tandsæt, der kan have gavn af en tandregulering med Invisalign, og det er dermed ikke kun aktuelt i kosmetisk henseende. Din generelle tandsundhed øges med en optimal tandstilling, og fordi de gennemsigtige bøjler er aftagelige, kan du let bibeholde en høj standard, når det kommer til pleje af både tænder og tandkød.

 

ALLE BØR UNDE SIG SELV ET FLOT SMIL!

Uanset om du har problemer med dine tænder eller ej, har du fortjent et flot og smittende smil. Hos You Smile I Smile er der plads til alle patienter – både dem der skal have rettet en enkelt fortand, og dem der skal have alle tænderne flyttet for at opnå drømmesmilet.
Skæve tænder kan virke skæmmende på selvværdet, og det kan i mange tilfælde føre til, at man smiler mindre, end man burde. Sådan skal det ikke være. Du skal smile hver dag – det er smittende på humøret både hos dig selv og hos andre – og derfor mener vi, at alle bør unde sig selv et flot og naturligt smil.
Med Invisalign er det muligt at rette tænderne uden brug af togskinner, og det gør det til et overkommeligt projekt. Prismæssigt kan det være en stor udgift, men vi tilbyder fleksible betalingsmuligheder, så alle kan være med.

YOU SMILE I SMILE:
DIN TANDLÆGE I KØBENHAVN

Det er aldrig let at vælge tandlægeklinik, og hvis du bor i København har du har du et væld af muligheder, der gør det endnu sværere. Hos You Smile I Smile kan vi ikke hjælpe dig med at træffe beslutningen, men vi vil gerne fortælle dig lidt om os selv – vi sætter nemlig patientoplevelsen i højsædet, og vi vil meget gerne byde dig velkommen i klinikken, så du kan få dit drømmesmil.

Vi holder til i Spinderiet i Valby, og så snart du træder ind ad døren vil du opleve, at patienten og helhedsoplevelsen er i centrum. Lokalerne er indrettet med varme og hygge, der er kaffe på kanden, musik i højtalerne og behagelige stole til de patienter, der kommer i god tid.
Du vil blive modtaget med et smil af vores receptionister, og når du forlader klinikken igen, er det også med et smil på vejen – vi ved nemlig, hvor meget et oprigtigt smil betyder.

ET DEDIKERET TEAM MED STOR ERFARING

You Smile I Smile er en tandlægeklinik, der har dedikeret sig 100% til Invisalign.
Personalet består af engagerede og hjertevarme mennesker, der har mange års erfaring med tandretning og tandsundhed generelt – klinikken udspringer nemlig af Valby Tandklinik.

Grundtanken hos You Smile I Smile er, at alle fortjener et flot smil. Ingen bør gemme sine tænder bag hænderne eller smile med lukket mund på grund af skæve tænder. Ikke når det er både enkelt og effektivt at rette op på problemet med en Invisalign-behandling.

At vi har valgt Invisalign som vores foretrukne metode til tandregulering, skyldes, at det er den mest skånsomme teknik på markedet, og effekten er klinisk dokumenteret. Vi ønsker at give dig den bedst mulige behandling, så du kan møde verden med et smil.

Personalet hos You Smile I Smile er alle uddannede inden for deres respektive områder, og hver og én er de valgt på baggrund af deres store ekspertise, deres varme og betænksomme personligheder og ikke mindst deres medmenneskelige indsigt – hos os er du i trygge hænder fra start til slut.

HVOR MEGET KOSTER DET AT RETTE TÆNDER MED INVISALIGN?

Hvis du overvejer en behandling med Invisalign – uanset om det er af kosmetiske årsager eller på grund af tandstillingsproblemer – så er prisen en essentiel faktor. Det ved vi hos You Smile I Smile, og derfor får du altid en grundig gennemgang af processen fra start til slut sammen med den specifikke pris på lige præcis din behandling.

Alle mennesker er forskellige, og det samme gør sig gældende for tænder. Det betyder, at det ikke er muligt at give en standardpris på Invisalign – der er for mange faktorer, der spiller ind – men derfor kan vi godt give dig et indblik i priserne, så du ved, hvad du har med at gøre, og ikke mindst om det er noget, du tør drømme om.

Som udgangspunkt ligger prisen mellem 20.000-45.000 kr. for en behandling med Invisalign, og det endelige beløb afhænger blandt andet af omfanget af tandreguleringen, kompleksiteten ved behandlingen og længden på dit forløb.

Når du har været til forundersøgelse på klinikken, finder vi den eksakte pris på dit drømmesmil, så du ved, hvad du skal betale – og hvis du ikke kan betale hele beløbet på én gang, tilbyder vi fleksible betalingsvilkår tilpasset dit budget.

Har du ikke 20.000-45.000 kr. på kontoen, skal du ikke fortvivle. Hos You Smile I Smile tilbyder vi stor fleksibilitet, når det kommer til betaling, og der findes helt sikkert en løsning, der passer til dit budget.

Typisk deles betalingen op i månedlige afdrag, der løber over 6, 12 eller 18 måneder, og har du brug for længere tid, finder vi også ud af det. Det koster ikke ekstra, og den månedlige ydelse fastsættes med udgangspunkt i din økonomiske situation – det kan eksempelvis være 1.500-2.000 kr. per måned. Kommer du til penge undervejs i løbetiden, kan du naturligvis altid indfri dit lån.

Vi mener det virkelig, når vi siger, at alle fortjener et flot smil, og derfor hjælper vi dig med at finde en betalingsmodel, der passer dig.

TANDREGULERING ER OGSÅ FOR VOKSNE

Det er ikke et sjældent syn at møde et barn eller et ungt menneske med togskinner, og faktum er da også, at cirka en fjerdel af en årgang får rettet deres tænder. Tandreguleringen skyldes til gengæld aldrig, at tænderne blot er skæve – børn og unges tænder rettes udelukkende, hvis tandstillingen giver risiko for skade på tandsættet, i kæbeleddene eller tyggemusklen.

Der er altså ingen gratis tandbehandling til børn, der ønsker en kosmetisk tandretning, og det betyder, at mange voksne i dag går rundt med et smil og en tandstilling, de ikke er glade for.

Heldigvis er det aldrig for sent at få rettet tænderne, og med Invisalign er det endda muligt at gøre det uden, at omverdenen bemærker det. De gennemsigtige skinner er nemlig mere eller mindre usynlige.

Den traditionelle metalbøjle der er almenkendt som togskinner, er enhver voksens mareridt, og derfor afholder mange sig fra at undersøge mulighederne for at få rettet tænderne – og sikke en skam! Med Invisalign kan du nemlig få dit drømmesmil helt uden brug af togskinner.

Skinnerne fra Invisalign produceres af en gennemsigtig plast, der er tilpasset tandstillingen, og derfor er den nærmest usynlig for omverdenen. Det betyder, at du kan få et flot smil med helt lige tænder uden at bøvle med metalbøjlen i flere måneder. At Invisalign-skinnen samtidig er aftagelig, gør det endda muligt at spise og dyrke sport præcis, som du plejer.

Din tandstilling ændrer sig med årene, og mens det hos nogen sker på et minimalt niveau, er der andre, hvis tænder rykker sig en del med alderen. Sammenholdt med det faktum, at tandlæger i nyere tid har fundet ud af, at bøjler skal sidde længere tid end først antaget, oplever nogle, at tænderne bliver skæve i en voksen alder – selvom de er blevet rettet tidligere.

Er det aktuelt for dig, vil det være nødvendigt med en ny tandretning, hvis du vil have dine lige tænder tilbage. Heldigvis kan du undgå togskinnerne og i stedet få rettet tænderne med den usynlige bøjle fra Invisalign – det er både pænere og mere skånsomt for tænderne, ligesom du sandsynligvis vil opleve, at det ikke er helt så smertefuldt.

Som resultat af den erkendelse, at bøjler bør sidde længere tid end tidligere, skal du efter endt behandling fortsat passe på dit nye smil, og det kan du gøre ved enten at sove med en retention skinne eller ved at lade tandlægen hæfte en såkaldt retentionstråd på tændernes bagside. Hvilken løsning der er den rette for dig, finder du ud af sammen med din personlige Invisalign-tandlæge her på klinikken.

Invisalign og tandblegning – er det en mulighed?

Alle der starter en behandling med Invisalign, drømmer om et flot og personligt smil, men når de lige tænder er en realitet, mangler der stadig en lille ting – prikken over i’et: Hvide tænder.

Men hvordan hænger Invisalign og tandblegning sammen – er det overhovedet en mulighed, eller skal du pakke den drøm væk med det samme?

Nej – drømmen skal ikke pakkes væk. Med hvide tænder får du det smukkeste smil, og selvfølgelig kan du afslutte din Invisalign-behandling med en tandblegning.

Faktisk tilbyder You Smile I Smile alle Invisalign-patienter en gratis tandblegning efter endt behandling.

De fleste tænder er egnet til en tandblegning, men der er enkelte undtagelser, hvor vi ikke kan udføre behandlingen – det gælder blandt andet hvis du:

  • Er gravid eller ammende
  • Er under 18 år
  • Har meget hvide tænder i forvejen (effekten vil være minimal)
  • Har syreskader eller lignende

Kan du ikke nikke genkendende til ovenstående, men er du alligevel usikker på, om dine tænder kan bleges, skal du endelig spørge din tandlæge her på klinikken. Som alle andre fortjener du også dit drømmesmil, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig det.

En tegnblegning starter altid med en farvebestemmelse, hvor tandlægen vurderer, hvor meget tænderne kan bleges og ikke mindst hvilken type blegning, der vil give det bedste resultat – som udgangspunkt er der to muligheder:

  • Tandblegning på klinikken
  • Tandblegning derhjemme

Den ene løsning er ikke bedre end den anden, men de virker på to forskellige måder, og det er dine tænder, der afgør, hvordan blegningen skal foregå.

Tandblegning på klinikken virker umiddelbart med det samme, og allerede når du forlader klinikken vil du se, hvordan eventuelle misfarvninger er forsvundet og tænderne blevet hvidere.

Det er altid svært at sige, hvor hvide tænderne bliver efter endt behandling, da det afhænger af udgangspunktet, men inden blegningen påbegyndes, vil din tandlæge forklare dig om processen og det resultat, du kan forvente.

Tandblegning derhjemme tager længere tid end klinikblegning, men til gengæld er det en metode, der er mere skånsom for tænderne. Er det den rette løsning i dit tilfælde, tager vi et aftryk af dine tænder og fremstiller en såkaldt blegeskinne til dig.

Skinnen får du udleveret på klinikken sammen med en speciel blegegel, og begge dele skal du sove med om natten i 7-10 dage. Når behandlingen er afsluttet, vil dine tænder være hvide igen, og du kan møde verden med dit nye, flotte smil.

Hos You Smile I Smile arbejder vi ud fra tanken om, at alle fortjener et flot smil. Invisalign er vores foretrukne metode til tandregulering, fordi den er skånsom og effektiv, og vi glæder os hver gang til at se vores patienter gå smilende ud fra klinikken.

Får du rettet dine tænder hos os, giver vi en gratis tandblegning, når Invisalign-behandlingen afsluttes. På den måde kan du sætte prikken over i’et på dit drømmesmil, og møde familie, venner og kolleager med flotte, lige og hvide tænder.

BØRN OG UNGE MED BØJLE – KAN INVISALIGN ANVENDES TIL ALLE ALDRE?

Det er de færreste voksne, der ønsker at se sig selv med togskinner på tænderne, og derfor vælger mange at gemme det skæve smil væk fremfor at få tænderne rettet.
Sådan er det også for mange unge mennesker, ligesom børn i en tidlig alder er så bevidste om deres udseende, at det kan være svært at acceptere metalbøjlen.
Heldigvis er det muligt at udføre en tandregulering med Invisalign – også for børn og unge – og dermed elimineres den del af bøjlen, der potentielt kan påvirke selvtilliden og glæden hos ungdommen.
Hos You Smile I Smile byder vi patienter i alle aldre velkommen med åbne arme og et professionelt blik på både tænder og menneske. Ofte er Invisalign den helt
rigtige løsning for dit barn, men du skal være opmærksom på, at der kan være brugerbetaling – det afhænger af barnets alder og baggrunden for tandreguleringen;
skal tænderne rettes af kosmetiske årsager, eller er der risiko for skade eller sygdom i tænderne?

What is Lorem Ipsum Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s

What is Lorem Ipsum Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s

HVORDAN VÆLGER DU DIN INVISALIGN-TANDLÆGE?

Mulighederne kan synes uendelige, når du skal finde en certificeret Invisalign-tandlæge, og det kan være svært at vælge, hvem der skal hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om. Vi kan ikke tage beslutningen for dig, men vi ved, hvad du skal kigge efter – og vi vil gerne fortælle, hvad du får, når du vælger os.
Helt grundlæggende er der tre ting, du bør kigge på, når du vælger tandlæge:
• Er tandklinikken certificeret Invisalign-tandlæge?
• Er prisen konkurrencedygtig, og hvordan er betalingsmulighederne?
• Føler du dig i trygge hænder hos personalet?
Derudover kan du med fordel lede efter en tandklinik, der ikke ligger alt for langt fra din bopæl, så du hurtigt og let kan komme til kontrol, når skinnerne skal skiftes.

HOS YOU SMILE I SMILE FÅR DU:
• Certificeret Invisalign-personale
• En fast tandlæge der følger dig gennem hele forløbet
• Høj kvalitet og konkurrencedygtige priser
• Fleksible betalingsmuligheder
• En gratis tandblegning efter endt behandling

Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil