Få dit drømmesmil

– En kampagne for dit velvære

Book en gratis forundersøgelse

Overvejer du en tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile, er nøglen at vi benytter en skræddersyet behandlingsplan til kun dig. Vi starter derfor med en dybtgående forundersøgelse. Vores forundersøgelse er gratis, så book din tid og bliv ringet op, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning til dig.

SPAR 5.000 KR PÅ DIN FØRSTE BEHANDLING.

Lige nu kører vi en helt ekstraordinær kampagne, som giver dig muligheden for at spare 5.000 kr. på din allerførste behandling hos You Smile I Smile.

Kosmetisk tandregulering med Invisalign er ekspertisen hos You Smile I Smile. Behandlingen foregår via gennemsigtige skinner og din helt egen skræddersyet behandlingsplan som møder dine behov. Bliv ringet op og book din tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge dig og dine muligheder nærmere og sammen finde den rette løsning for din behandling.

❤ Bliv ringet op, og book tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge dig nærmere og sammen finde den helt rigtig løsning for din behandling.

Gratis forundersøgelse

Book en gratis forundersøgelse

Hvad er Invisalign? Invisalign er de gennemsigtige skinner, vi benytter os i vores behandlingsmetoder indenfor tandregulering. Skinnerne er næsten helt usynlige, men fungerer i de fleste tilfælde bedre end gammeldags togskinner. Book din tid, og bliv ringet op til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge, hvordan You Smile I Smile kan hjælpe dig.

Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil