KOMPLET RENOVERET KLINIK I VERDENSKLASSE

– En klinikoplevelse ud over det sædvanlige

Book en gratis forundersøgelse

Overvejer du en tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile, er nøglen at vi benytter en skræddersyet behandlingsplan til kun dig. Vi starter derfor med en dybtgående forundersøgelse. Vores forundersøgelse er gratis, så book din tid og bliv ringet op, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning til dig.

Danmarks flotteste klinik

Hos You Smile I Smile, har vi de største forudsætninger og ønsker om at skabe det smil vores kunder drømmer om. Dette gælder også vores klinik i København. Vores klinik er anderledes end andre, da vi vil skabe de bedste forhold i Danmark. Så snart du træder ind i klinikken vil du forstå vores forhold til kvalitet, renhed, fortræffelighed og at der bliver gået op i den mindste detalje, for at give kunden det bedste resultat. Et besøg hos You Smile I Smile, er anderledes end du har prøvet før. Du vil få en oplevelse som gør dig tryg og får en træng til at smile.

Velkommen til You Smile I Smile – En klinik og service du ikke oplever andre steder.

❤ Bliv ringet op og book tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge dig nærmere, og sammen finde den helt rigtig løsning for din behandling.

Gratis forundersøgelse

❤ Bliv ringet op og book tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge dig nærmere, og sammen finde den helt rigtig løsning for din behandling.

Gratis forundersøgelse

Ligger i hjertet af Spinderiet

Vi er et gennemført unikt brand og koncept som arbejder med at skabe og forme naturlige, rene og flotte smil af allerhøjeste kvalitet. Det ses tydeligt i kvaliteten af vores klinik.

You Smile I Smile ligger i Spinderiet blot få hundrede meter fra Valby Station.Vores Personale

Sig hej til vores fantastiske team af Invisalign eksperter, som alle har en stærk tandfaglig baggrund.

Mathias Rud Jacobsen

Invisalign ekspert (Tandlæge)

Valentina Wong Orsi

Invisalign ekspert

Camilla Filipsen

Invisalign ekspert

Mia Lykke Holm

Ledende Invisalign ekspert

Fremragende

Bedømt til 4.8 ud af 5 baseret på 109 anmeldelserTrustpilot

Book en gratis forundersøgelse

Hvad er Invisalign? Invisalign er de gennemsigtige skinner vi benytter os i vores behandlingsmetoder indenfor tandregulering. Skinnerne er næsten helt usynlige men fungerer i de fleste tilfælde bedre end gammeldags togskinner. Book din tid og bliv ringet op til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge hvordan You Smile I Smile kan hjælpe dig.

Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil