Overbid, underbid eller krydsbid: Få tænderne rettet med Invisalign

Har du et smil, du ikke er tilfreds med? Overbid, underbid, krydsbid, skæve tænder eller noget helt femte? Med den usynlige bøjle fra Invisalign kan du få tænderne rettet på skånsom og effektiv vis.

Det er ganske normalt at have et lille overbid på 3-4 millimeter, og det er sjældent noget, man behandler hos børn. Faktisk behandler man som udgangspunkt kun tandstillinger hos børn og unge, der kan give anledning til skader på tænderne, kæbeleddet eller tyggemusklen, og derfor går mange voksne i dag rundt med et overbid, der måske ikke er skadeligt, men som smilets ejermand ikke er glad for. Samme scenarie gør sig gældende med skæve tænder, underbid, krydsbid og alskens andre tandstillinger, der måske ikke pynter på spejlbilledet, men som ikke var slemme nok til en gratis tandretning hos børnetandlægen.

Er du én af dem, der er ked af dit smil, kan du overveje at gøre noget ved det. Det er en forholdsvis enkel proces at rette tænder med Invisalign, og med den usynlige bøjle undgår du de velkendte togskinner.

 

Hvad er Invisalign?

Der findes forskellige metoder til tandregulering på markedet, men hos You Smile I Smile har vi dedikeret os til én enkelt, fordi vi mener, det er den bedste – nemlig Invisalign.

Har du ikke hørt om Invisalign før, kan vi fortælle, at det er en behandlingsmetode, der er langt mere effektiv og mindre smertefuld end den ældre (og mere synlige) metode med togskinner. De usynlige plastskinner fra Invisalign giver behandleren bedre kontrol over tændernes bevægelse, og den skånsomme teknik er ikke hård ved hverken tandkød eller læber.

Det unikke ved Invisalign er, at de gennemsigtige skinner, der skal rykke dine tænder på plads, er fremstillet efter dit specifikke tandsæt. Hver anden uge skifter du til et nyt skinnesæt, indtil det ønskede resultat er opnået – altså dit drømmesmil!

 

 

Behandlingstiden varierer

Et tandretningsforløb med Invisalign kan vare alt fra 3-18 måneder alt efter din nuværende tandstilling og dine ønsker til resultatet. Heldigvis behøver du ikke gå rundt i ren og skær uvidenhed; vi lægger en individuel behandlingsplan for dig, inden tandretningen går i gang, og her får du at vide, hvor lang processen vil være for dit vedkommende.

Alle patienter får deres egen unikke behandlingsplan, som lægges sammen med Invisalign-tandlægen, og vi påbegynder arbejdet allerede mens du er på klinikken til din gratis og uforpligtende forundersøgelse. På den måde kender du forløbet, når du går herfra, ligesom du har fået informationer om priser og betalingsmuligheder med på vejen – alt sammen ting du skal bruge i dine overvejelser, når du skal beslutte, om du vil gå videre med behandlingen eller ej.

 

Et flot smil giver større selvsikkerhed

Har du skæve tænder, overbid, underbid eller en anden generende tandstilling, kan det betyde, at du smiler langt mindre end du burde, og ikke mindst at din selvtillid påvirkes, når du kigger dig i spejlet. Det har ingen fortjent. Tværtimod mener vi, at alle har fortjent et flot smil – og det kan du få hos os.

Tandregulering med Invisalign er mere eller mindre smertefri, og den komfortable skinne vil knap blive registreret af dine omgivelser. Du kan altså fortsætte dit liv, som du plejer, og glæde dig til at se dit drømmesmil blive til virkelighed.

 

Vil du vide mere om teknologien bag Invisalign, så læs med i denne artikel: “Invisalign: Få et flot smil med usynlige bøjler – enkelt og effektivt

FAQ BOKS

Hvad er den usynlige bøjle fra Invisalign lavet af?

Plastskinnen, der bruges til at rykke tænderne på plads, er lavet af en gennemsigtig plast kaldet SmartTrack. Materialet er udviklet særligt til Invisalign-systemet, og det er skånsomt og smertefrit at bære i modsætning til de traditionelle togskinner.

Hvor lang tid tager det at få rettet tænder?

Det er forskelligt fra person til person, hvor lang tid tandreguleringsprocessen varer, men når vi udarbejder din individuelle behandlingsplan, får du svar på det – altså allerede i forbindelse med din forundersøgelse.

Kan alle tandstillinger rettes med Invisalign?

Både overbid, underbid, krydsbid og andre former for tandstillinger kan som udgangspunkt rettes med Invisalign, men der kan være situationer, hvor tandstillingen er for kompleks til systemet.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil