(: Smil :) – Med Invisalign får du et flot og naturligt smil uden skinner

Med en kosmetisk tandbehandling kan du få et flot og naturligt smil, der passer til dit ansigt. Vi taler ikke om overdrevet hvide tænder eller komplet ensartethed, men derimod om personlighed.

Det første man lægger mærke til, når man møder et nyt menneske, er øjnene og smilet, og det er da heller ingen hemmelighed, at et stort, varmt smil, der når helt op til øjnene, vækker glæde hos omgivelserne. 

Fordi vores fokus automatisk trækkes mod øjne og smil, er det også naturligt, at vi som individer er meget opmærksomme på vores eget smil – og ikke mindst på hvordan det virker på andre mennesker. Hvis du ikke er tilfreds med dit smil, vil du ofte forsøge at skjule det eller i det mindste undlade at vise dine tænder – men hvis du ikke smiler med tænderne, kan du heller ikke smile naturligt med øjnene.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, kan du med fordel overveje en kosmetisk tandbehandling med Invisalign, så du kan få det smil, du fortjener.

 

 

Hvad er et “naturligt” smil?

Hos You Smile I Smile retter vi tænder med Invisalign, og vi arbejder altid med udgangspunkt i at skabe et naturligt smil. Men hvad mener vi egentlig, når vi siger “naturligt” – for vil det sige, at der også findes et unaturligt smil?

Helt grundlæggende mener vi, at et naturligt smil er et smil, der passer til din ansigtsform, dit bid og dit tandkød, og som har en hvid farve, der giver et smukt og balanceret udseende. Modsat det naturlige smil, er det unaturlige af slagsen – altså et smil hvor tænderne eksempelvis er lidt for hvide, lidt for lige eller lidt for ensartede, og hvor det er tydeligt, at de er blevet rettet.

Det naturlige smil skaber vi med den usynlige bøjle fra Invisalign, og det bagvedliggende system giver os mulighed for at lave en individuel behandlingsplan og en 3D-visualisering af det endelige resultat, inden du går i gang med tandreguleringen. På den måde ved du nøjagtigt, hvordan dit smil kommer til at se ud efter endt behandling. Vores ekspertise og erfaring betyder, at vi kan skabe smukke, balancerede og personlige smil, og de gennemsigtige skinner gør, at tandreguleringen kan ske uden større gener, og uden at omverdenen nødvendigvis lægger mærke til det.

 

 

Skal et naturligt smil bleges?

Sad du også klistret til skærmen, da serien Friends tog verden med storm for mange år siden, så husker du måske afsnittet, hvor Ross får bleget tænder, og de bliver så hvide, at de bliver selvlysende? 

Det er de færreste, der ønsker at blive udsat for ovenstående scenarie, men det betyder ikke, at du ikke kan få bleget dine tænder, fordi du ønsker et naturligt smil. Det kan du sagtens. Faktisk vælger langt de fleste af vores Invisalign-patienter at afslutte deres behandling med en tandblegning, så drømmesmilet fuldendes – og vi tilbyder da også en gratis tandblegning som afslutning på forløbet.

Når vi i fællesskab skal finde en lysere tone til dine tænder, tager vi udgangspunkt i deres nuværende farve, og typisk vil du opleve, at de bliver 1-2 toner lysere – og også at det ikke er nødvendigt med mere for et sundt og naturligt smil. 

Vil du vide mere om tandretning med Invisalign og dine muligheder for at få et flot og naturligt smil, skal du endelig kontakte klinikken. Det er gratis og uforpligtende at få en forundersøgelse, og når du først har talt med en af vores dygtige Invisalign-behandlere, bliver det lettere at beslutte, om det er noget for dig.

FAQ BOKS

Bliver det unaturligt, hvis man bleger tænderne?

Nej, du kan sagtens få bleget dine tænder og stadig have et naturligt smil. I fællesskab finder vi frem til den tone, der matcher dine tænder bedst.

Hvad er et naturligt smil?

Med et naturligt smil mener vi et smil, der passer til dit ansigt, din kæbe og ikke mindst dine tænder – et smil der fremhæver din personlighed.

Hvordan ved jeg, om Invisalign fungerer for mig?

Hvis du overvejer en behandling med Invisalign, skal du kontakte en certificeret Invisalign-behandler, der kigger på dine tænder og vurderer, om de kan rettes med den usynlige bøjle – den kan de i langt de fleste tilfælde.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil