Tandlæge – Invisalign Danmark: Enkel og effektiv tandretning

Det kræver en særlig certificering at behandle patienter med Invisalign, og det betyder, at du skal lede efter en certificeret Invisalign-behandler, hvis du vil have rettet dine tænder med systemet.

Invisalign er en populær behandlingsteknik til tandretning, og det er ikke uden grund; systemet giver tandlægen en unik kontrol over tænderne, og det er en behandling, der er mere skånsom og mindre smertefuld end de traditionelle togskinner.

Men det er ikke alle tandlæger, der har den nødvendige certificering, og det betyder, at du skal kigge dig for, inden du vælger din behandler. 

Her i landet er det Invisalign Danmark, der står for at uddanne tandlæger i behandlingssystemet, og på verdensplan er mere end 90.000 tandlæger allerede certificeret til at rette tænder med Invisalign – og You Smile I Smile er naturligvis én af dem.

 

 

Invisalign – behandlingsprocessen

Har du allerede besluttet dig for, at dine tænder skal rettes med Invisalign – eller vil du gerne finde ud af, om det er en mulighed – så skal du lave en aftale med en certificeret Invisalign-udbyder om en indledende konsultation.

Hos You Smile I Smile er det altid gratis og uforpligtende at få en forundersøgelse.

Forundersøgelsen her på klinikken tager cirka 30 minutter, og i den tid kigger vi på dine tænder, taler om dine ønsker og undersøger, om det er muligt at skabe dit drømmesmil med Invisalign. Er det dét, fortsætter vi med røntgenbilleder samt aftryk og fotografier af dine tænder, så vi kan udarbejde en personlig behandlingsplan og beregne prisen i dit specifikke tilfælde. 

Du behøver ikke at tage stilling til det videre forløb allerede under forundersøgelsen. Du kan tage informationerne med hjem, tænke over det og komme tilbage efter et par uger, hvor Invisalign-specialister fra Invisalign Technologies i USA har udarbejdet en 3D-film, der viser, hvordan vi kan rykke dine tænder med systemet, og ikke mindst hvordan det endelige resultat bliver. 

Først herefter skal du beslutte, om du vil gå videre med behandlingen eller ej.

 

 

Betalingsplan der passer dit budget

Desværre er det ikke gratis at få rettet tænder med Invisalign, og selvom vi ikke kan spå om prisen i dit tilfælde, ligger den med stor sandsynlighed et sted mellem 20.000 og 50.000 kr., som den gør for de fleste.

Det er mange penge at hive op af lommen på én gang, og derfor tilbyder vi fleksible betalingsvilkår, der er tilpasset dit budget og dit rådighedsbeløb. På den måde har alle mulighed for en professionel tandretning, og det betyder meget for os – vi mener nemlig, at alle har fortjent et flot smil!

Vil du høre mere om dine muligheder – både i forhold til behandlingen med Invisalign og til betaling – så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe eller skrive til klinikpersonalet, og du er også velkommen til at kigge forbi klinikken, hvor der altid sidder en medarbejder klar til at tage imod dig med et smil. 

FAQ BOKS

Er You Smile I Smile certificeret Invisalign-behandlere?

Ja! Hos You Smile I Smile er vi uddannet til at bruge Invisalign-systemet til tandretning, og vi har den nødvendige certificering.

Hvor mange certificerede Invisalign-behandlere findes der?

På verdensplan er mere end 90.000 tandlæger uddannet til at bruge systemet, og der kommer hele tiden flere til, da det populære system giver gode resultater.

Kan alle tandlæger behandle med Invisalign?

Nej. Det kræver en certificering fra Invisalign, før en tandlæge må udbyde behandling med systemet.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil