Tandlæge København: Et smukt og naturligt smil med Invisalign

Drømmer du om at få rettet dine tænder, men holder tanken om den skarpe metalbøjle dig fra at undersøge mulighederne? Som professionel tandlæge i København kender vi problematikken, og derfor bruger vi udelukkende den usynlige bøjle fra Invisalign.

Møder du en flok glade teenagere på din vej, er det ikke ualmindeligt at se én eller flere af dem have togskinner på tænderne. Kampen for en optimal tandstilling sættes ind i de tidlige ungdomsår, og faktisk får op mod en fjerdedel af en årgang rettet tænderne, inden de bliver voksne. Det sker dog kun, hvis tandstillingen giver risiko for skade på tandsættet, i kæbeleddene eller tyggemusklen, og skæve tænder er i sig selv ikke en udløsende faktor for tandretning.

Men skæve tænder kan være skæmmende for vores selvopfattelse, og mange voksne smiler af den årsag mindre, end de burde – og sådan skal det ikke være. Hos You Smile I Smile mener vi, at alle har fortjent et flot og naturligt smil, og derfor har vi dedikeret tandlægeklinikken i København til Invisalign: En usynlig bøjle til regulering af stort set alle former for skæve tænder, overbid, underbid, krydsbid og alskens andre tandstillinger.

Har du aldrig hørt om Invisalign – eller vil du bare være klogere på metoden, inden du bestiller en tid til en forundersøgelse – så læs med nedenfor, hvor vi går i dybden med teknikken bag den usynlige bøjle.

 

 

Hvad er Invisalign, og hvordan virker den usynlige skinne?

Som tandlæge i København har vi gang på gang oplevet, hvordan patienter, der er kede af deres skæve tænder, vægrer sig ved tanken om togskinner, og det forstår vi godt. Da Invisalign-behandlingen kom til Danmark, var vi derfor hurtige til at undersøge og afprøve konceptet, og der gik ikke lang tid, før vi kunne kalde os certificerede Invisalign-behandlere.

Den usynlige bøjle har skabt mange flotte smil hos vores patienter, og da vi kunne se den store glæde, der fulgte i kølvandet på bøjlens resultater, besluttede vi os for at starte You Smile I Smile; en tandlæge i København med fuldt fokus på Invisalign.

Udover at være mere eller mindre usynlig for omverdenen, er der andre og mindst ligeså vigtige grunde til, at Invisalign er vores foretrukne metode til tandregulering – du får nemlig:

• Stor præcision og bedre kontrol over tændernes bevægelse

• Mindre smerte sammenlignet med den traditionelle bøjle

• En individuel behandlingsplan målrettet din tandstilling

• Aftagelige skinner der sikrer fleksibilitet i din hverdag

Selve tandreguleringen sker ved hjælp af gennemsigtige skinner, der er formet efter dine tænder. Skinnerne skal bæres minimum 22 timer i døgnet og skal tages af, når du spiser, drikker og plejer dine tænder, og de er lette at håndtere. Som udgangspunkt får du skinner til 6-8 uger ad gangen, så du selv skifter dem hver 14. dag, og derefter skal du til kontrol på klinikken, hvor du samtidig får udleveret skinner til den efterfølgende periode.

 

 

Skinnerne produceres efter din tandstilling

Den helt store styrke ved Invisalign er den individuelle behandlingsplan. Vi tager udgangspunkt i lige præcis dine drømme, din tandstilling og det smil, du ønsker dig, og teknologien bag Invisalign gør det muligt at visualisere resultatet på forhånd.

Ud fra røntgenbilleder, fotografier og aftryk af dine tænder udarbejder specialister hos Invisalign Technologies i USA en plan for tandreguleringen. Her besluttes, hvilke tænder der skal rykkes hvornår, og samtidig udarbejdes en 3D-film, der tydeligt viser processen og ikke mindst det endelige resultat: Dit nye smil. Dermed får du det fulde overblik over tandretningens mange delmål, ligesom du ved, hvad du kan forvente efter endt behandling.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid en behandling med Invisalign tager – det afhænger af tandstillingen og kompleksiteten af behandlingen – men typisk strækker et forløb sig over 6-15 måneder. Hos You Smile I Smile tilbyder vi desuden alle vores Invisalign-patienter en gratis tandblegning, når behandlingen er afsluttet, så du får prikken over i’et på dit drømmesmil.

FAQ BOKS

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en metode til tandregulering, hvor bøjlen er lavet af en gennemsigtig plast, der slutter helt tæt til tænderne – dermed bliver den næsten usynlig.

Hvad koster Invisalign?

Prisen for Invisalign afhænger af forskellige faktorer, men typisk ligger prisen et sted mellem 20.000-50.000 kr.

Hvor får man rettet tænder med Invisalign?

Skal dine tænder rettes ved hjælp af Invisalign-systemet, skal du finde en certificeret Invisalign-behandler i dit nærområde.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil