Tandregulering med invisalign – erfaringer samlet gennem mange år

You Smile I Smile har ikke mange år på bagen, men det betyder ikke, at vi mangler erfaring; vi er nemlig en del af Valby Tandklinik, og gennem årene har vi hjulpet et utal af patienter med at skabe deres drømmesmil.

Som en fasttømret del af Valby Tandklinik har personalet hos You Smile I Smile mange års erfaring med alt fra rodbehandlinger til tandregulering. I takt med Invisaligns indtrængen på tandreguleringsmarkedet har den usynlige bøjle fyldt mere og mere i vores arbejde, og nu er systemet blevet vores hjertebarn; vi skaber smukke smil med Invisalign, og vores erfaringer har vi samlet under ét tag – nemlig hos You Smile I Smile.

Hvorfor lige Invisalign, tænker du måske, men svaret på dét spørgsmål er ret enkelt: Fordi det virker! Systemet er helt unikt, og det giver os mulighed for at rette tænder på en skånsom og effektiv måde uden store gener for patienten. Bøjlen er mere eller mindre usynlig, og du skal kigge langt efter den traditionelle, skarpe metalbøjle hos os.

 

Invisalign: Alle erfaringer samlet på ét sted

Én ting er systemet bag Invisalign – det kommer vi nærmere ind på længere nede – en anden ting er de erfaringer, vi har samlet gennem tiden som professionel tandlægeklinik. Erfaringer som vi har overført til You Smile I Smile for at give dig den bedste oplevelse.

Vi ved, at god service kræver høj gennemsigtighed og fyldestgørende kommunikation, og derfor står det øverst på dagsordenen hos os. Begge dele skabes gennem dialog, og lægger du dig i tandlægestolen her på klinikken, ved du derfor altid, hvad du kan forvente. I forbindelse med Invisalign er forundersøgelsen gratis og uforpligtende, og her vil du både få et overblik over processen samt et overslag over den pris, behandlingen vil koste, hvis du vælger at gå videre. Der kommer altså ingen uønskede økonomiske overraskelser, og vi bruger vores erfaring med Invisalign til at give dig en professionel og effektiv behandling.

 

 

Hvordan virker Invisalign?

Invisalign er et forholdsvis nyt koncept, der gør det muligt at rette tænder ved hjælp af en gennemsigtig skinne, der er tilpasset specifikt til patientens tænder. Med hjælp fra fotografier, røntgenbilleder og aftryk af tænderne udarbejdes en individuel behandlingsplan, og med den i baghånden kan Invisalign-specialister producere en 3D-film, der visualiserer, hvordan tænderne rykkes fra uge til uge – og som danner baggrund for produktionen af skinnerne.

Den gennemsigtige skinne giver bedre kontrol over tænderne end de traditionelle togskinner, og de er fleksible og lette at arbejde med for patienten. Faktisk er det så let at tage dem af og på, at du selv står for at skifte skinnerne hver 14. dag. Efter 6-8 uger kommer du til kontrol på klinikken, og her udleverer vi skinner til den næste periode, hvis alt går som det skal.

Prisen for en behandling med Invisalign varierer alt efter, hvor kompliceret tandstillingen er, og derfor er det ikke noget, vi kan svare på, før vi har mødt dig – men som udgangspunkt ligger prisen et sted mellem 20.000-45.000 kr.

Vil du vide mere om Invisalign og vores erfaringer med systemet, er du altid velkommen til at booke en tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Ønsker du at læse lidt mere om teknikken, inden du kontakter os, kan vi anbefale dig at tage et kig på denne artikel: “Invisalign: Få et flot smil med usynlige bøjler“.

FAQ BOKS

Hvad er Invisalign?

Invisalign er et system til tandregulering, der virker skånsomt og effektivt sammenlignet med traditionelle togskinner. Skinnerne er produceret af gennemsigtig plast, og bøjlen kaldes derfor også for “den usynlige bøjle”.

Hvad er You Smile I Smile?

You Smile I Smile er en tandlægeklinik dedikeret til tandregulering med Invisalign. Klinikken udspringer af Valby Tandklinik, og du finder os i hjertet af Valby.

Hvor meget koster en behandling med Invisalign?

Det er forskelligt fra person til person, da prisen afhænger af, hvor kompliceret tandstillingen er. Som udgangspunkt ender de fleste behandlinger et sted mellem 20.000-45.000 kr.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil