Usynlige skinner på tænderne; bliv stolt af dit smil med skånsom bøjle

Ikke alle er blevet tildelt et lige tandsæt fra naturens side, og derfor går mange voksne rundt med større eller mindre mellemrum mellem tænderne, skæve fortænder, stort overbid eller noget helt fjerde, der generer spejlbilledet.

Er du blandt de “heldige,” hvis tandstilling allerede i barndommen gav anledning til problemer, har du sandsynligvis fået rettet dine tænder med den obligatoriske metalbøjle. Var dine tænder derimod ikke skæve nok, går du i dag rundt med et smil, du ikke er alt for glad for – og dét er en skam. 

Heldigvis er det aldrig for sent at få rettet sine tænder, og i dag kan dit smil ændres ved hjælp af en usynlig skinne fra Invisalign, så du slipper for de ubehagelige og knap så kønne togskinner.

 

Dit smil er en gave for livet

Der er ikke noget så smittende som et smil, og derfor skal du glædes over dit smil hver eneste dag. Gør du ikke det, er det måske på tide at få rettet tandstillingen, så du kan møde verden stolt og storsmilende.

Er du ikke glad for dit smil, forsøger du sandsynligvis at skjule tænderne, fx ved at holde hånden for munden, når du griner, eller ved kun at smile med munden lukket. Det er ikke bare ærgerligt, det kan også være en psykisk belastning, der giver anledning til dårligt selvværd, og det har ingen fortjent. 

Får du rettet dine tænder med den usynlige skinne fra Invisalign, vil du efter endt behandling have et smil, du kan være stolt af – og det er en gave for livet, som gør, at du kan smile bredt og ubekymret til både spejlet og alle på din vej.

 

 

Usynlig skinne / aftagelig bøjle til tandregulering

Der er flere forskellige måder at rette tænder på, og den mest kendte teknik er metalbøjlen – også kendt som togskinner – som man ser hos børn og unge. Denne type af bøjle sidder på tændernes ydersider, og den er både synlig og forholdsvis smertefuld, ligesom den sætter begrænsninger i forbindelse med spisning.

En anden metode til tandretning er den aftagelige bøjle – eller den usynlige skinne – som er knap så kendt som togskinnerne, men som til gengæld er langt mere komfortabel. Skinnerne fra Invisalign tages af, når du skal spise og drikke, ligesom du kan fjerne den, hvis du skal have taget billeder eller skal til et særligt selskab, hvor du ikke ønsker at have den på.

Som udgangspunkt kan de fleste tandstillinger rettes med Invisalign, men i særligt komplekse tilfælde kan det være nødvendigt med togskinner. Er du usikker på, om dine tænder kan rettes med den usynlige skinne, anbefaler vi, at du kigger forbi klinikken til en gratis forundersøgelse.

 

Individuel behandlingsplan med Invisalign

En af de helt store fordele ved Invisalign-systemet er, at tandlægen udarbejder en individuel behandlingsplan, der giver dig det fulde overblik over processen. Det betyder, at du på forhånd kender:

• Processen fra start til slut; hvilke tænder rykkes hvornår, og hvor lang tid tager det?

• Slutresultatet; hvordan bliver dit smil efter endt behandling?

Hos You Smile I Smile har vi dedikeret os hundrede procent til Invisalign, og det skyldes, at vi gang på gang ser gode resultater og glade patienter, som går ud ad døren med deres drømmesmil.

Hvor lang tid det tager at rette tænderne med den usynlige skinne er forskelligt fra person til person, men vores erfaring siger, at tidsperspektivet som regel ligger mellem 9-15 måneder. I den tid skal du skifte skinner hver anden uge, og hver 6.-8. uge skal du forbi klinikken til kontrol, hvorefter du får udleveret skinner til de næste uger. Det er en enkel og effektiv metode til tandretning, og systemet er meget fleksibelt; i løbet af få dage vil du ikke længere bemærke, at du har skinnerne på.

Er du nysgerrig på at høre mere om Invisalign, er det gratis og uforpligtende at få en forundersøgelse hos You Smile I Smile, og mens du er her, gennemgår vi både mulighederne for at rette dit smil med Invisalign samt processen og prisen, så du ved, hvordan det foregår, og hvad det koster.

FAQ BOKS

Hvad er en usynlig skinne?

Invisalign er et system til tandretning, hvor der anvendes en såkaldt usynlig skinne. En skinne der er produceret i klar, gennemsigtig plast og som derfor nærmest ikke ses, når den sidder på tænderne.

Kan mine tænder rettes med den usynlige skinne?

Vil du vide, om dine tænder kan rettes med Invisaligns usynlige skinne, skal du til en forundesøgelse hos en certificeret Invisalign-tandlæge. Hos You Smile I Smile er forundersøgelsen gratis og uforpligtende.

Passer den usynlige skinne alle tænder?

Hvis tandstillingen er meget kompleks, kan det være nødvendigt med togskinner, men i langt de fleste tilfælde er det muligt at rette tænderne med den usynlige skinne fra Invisalign.

Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil