Få dit drømmesmil med

Invisalign

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om invisalign
Tandbro - Tandlæge København

Lær mere om Invisalign priser

Du har sikkert hørt om vores næsten usynlige tandreguleringssystem. Nu kunne du måske tænke dig at lære mere om Invisalign priser. Fordi vi har meget gennemsigtige priser, oplyser vi gerne om vores Invisalign priser. Vi har fuld forståelse for, at det er noget, der indgår i ens overvejelser, når man gerne vil få en behandling ved hjælp af Invisalign. Men inden vi går ind på flere detaljer, vil vi gerne pointere, at vi har nogle meget fleksible betalingsvilkår. Du kan fx lave en engangsbetaling eller vælge en rente- og gebyrfri finansiering af din behandling. Hos os har du altid mulighed for, at vi skræddersyr en betalingsløsning, der tager hensyn til dit budget. Vi vil meget gerne hjælpe dig til at opnå det flotte og naturlige smil, du ønsker dig. Det skal et stramt budget ikke stå i vejen for.

Prisen på tandretning med Invisalign

Hos os er den pris du får på din invisalignbehandling altid med alt inkluderet. Det betyder, at den pris du får af os, der er alt det med, som hører til behandlingen. Det er f.eks.:

  • Behandlings plan gennemgås af en orthodontist.
  • Alle de skinner du behøver for at få rettet tænderne til den ønskede position,
  • Løbende opfølgninger på en af vores 3 klinikker i København, hvor din Invisalign behandler tjekker at dine tænder retter sig som de skal.
  • Tandblegning til sidst i behandlingen.
  • Retentionstråd
  • Vivera skinner

Ingen tænder er 100% ens. Dette er en af grundende til der ikke er en fast pris for tandregulering med Invisalign hos You Smile i Smile. Prisen er afhængig af den konkrete behandlingsplan, men en Invisalign-tandregulering koster typisk fra 29.000-49.000 DKK. Prisen afhænger dog at dit specifikke tandsæt samt varigheden af din behandlingsplan. Nedenstående ses 4 forskellige priseksempler på hvad en behandling kan koste.


Invisalign pris

Lite

34.000 kr.

Denne case type er til små bevægelser, hvor kun enkelte tænder er involveret. 

Lille

39.000 kr.

Denne case er til den meget gennemsnitlige behandling med lette bevægelser, hvor lidt flere tænder er involveret for at få pladsen til at gå op.

Mellem

44.000 kr.

Denne case type er til den meget gennemsnitlige behandling med en blanding af lette og lidt sværere bevægelser, som involverer, at flere tænder skal rettes for at få pladsen i munden til at gå op.

Stor

49.000 kr.

Denne case type tilbydes, hvis det er svære bevægelser, der skal til for, at vi kommer i mål, og hvis det involverer større korrektion af selve biddet. 

Ofte stillede spørgsmål til tandretning med Invisalign

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Når du er færdig med din Invisalign behandling hos os, er det vigtigt at dine tænder ikke får lov til at arbejde sig tilbage til deres oprindelige stilling. Dette sikres ved, at alle vores patienter får en retentions skinne med, som man skal sove med om natten. Derudover, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt, at du får sat en retentionstråd fast bag på dine tænder. Ved disse simple trin, er du sikker på, at din Invisalign behandling vil holde så længe du følger disse anvisninger.

Invisalign skinnerne kan rette mange forskellige tandstillinger. I takt med udviklingen er det blevet muligt at rette flere og flere tandstillinger med Invisalign skinnerne, men der kan være tilfælde, hvor tandstillingen er for komplekst, og det derfor i stedet er nødvendigt med f.eks. togskinner. Vi tilbyder altid en GRATIS forundersøgelse, hvor du kan få af vide, om Invisalign er den rette behandling for dig, og hvor du yderligere kan få en præcis på, hvad en Invisalign behandling vil koste.

tandlægeskræk

Tand prøve

… har vi et særlig fokus på

Vi ved hvor slemt det kan være, at lide af tandlægeskræk (odontofobi). Derfor er alt vores personale særligt oplært i, hvordan de skal håndtere patienter med tandlægeskræk, således at behandlingen bliver så god som mulig, for dig som patient hos os.

Hvis du giver os lov, vil vi rigtig gerne vise dig, at det er muligt, at få din tandlægeskræk til helt at forsvinde, ved blot nogle få behandlinger.

Finansiering

… helt uden ekstra gebyr

Hos din tandlæge Østerbro og vores 2 andre klinikker, tilbyder vi rente og afdragsfri finansiering på vores behandlinger. Der skal nemlig altid være råd til at man kan få lavet den rette behandling for ens tænder, så økonomien skal ikke være en hindring.

finansiering tandlæge

Du er sikre den bedste behandling

… da vi samarbejder med de bedste

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser. Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og gør tingene i dit tempo, så du er med hele vejen under behandlingen.

Studierabat

… på 15% til studerende

Vi ved, at det for nogle kan være en stor udgift at få lavet tandbehandlinger – særligt for studerende. Derfor giver vi 15 % i studierabat på alle frie ydelser. Det er vigtigt at få tjekket sine tænder regelmæssigt, også som studerenede. Derfor giver vi en håndsrækning rent økonomisk, så det er muligt for alle at få råd til regelmæssige tandbehandlinger.

Dine tænder skal holde hele livet, og derfor er det vigtigt at have fokus på tandpleje hver dag. På den måde sikrer du også, at dine problemer med tænderne ikke vokser sig store, når de hele tiden bliver passet.

studierabat tandlæge