Kosmetisk

Tandregulering

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Kan du nikke genkendende til skæve tænder, mellemrum mellem tænderne, eller overbid? Så kan kosmetisk tandregulering med Invisalign være den rette behandling for dig.

Drømmer du om flotte og lige tænder, så kan vi med den moderne teknologi bag Invisalign give dig muligheden for at få dit drømmesmil.

Årsagerne til at man ønsker sig et andet smil kan være mange. Har du f.eks. skæve tænder, mellemrum mellem tænderne, overbid/underbid eller har tænderne rykket sig gennem årene. Det er alle grunde til, at man kan være utilfreds med sine tænder og sit smil. Dette kan desværre også være årsagen til, at mange vælger at gemme sit smil væk. Det syntes vi er utroligt synd, og vi vil derfor rigtig gerne hjælpe dig med at skabe dit unikke drømme smil, så du kan føle dig komfortabel med at smile til verden.

Forestil dig at dine bekymringer forsvinder, forestil dig at smile frit og blive mere glad. Dette er noget You Smile I Smile kæmper hårdt for. Med nye teknologier og dygtige behandlere med ekspertise indenfor tandrettelser, er det muligt at blive fri for de bekymringer mange har med sit smil. Vores dedikerede invisalign-behandlere hos You Smile I Smile, er eksperter i kosmetisk tandregulering.

Vi er ikke bare en bøjletandlæge eller en tandklinik. Vores mission med hele You Smile I Smile, er at øge menneskers glæde og livskvalitet via. Kosmetisk tandregulering med Invisalign.

Hele vores filosofi bygger på, at smilet er en af menneskers vigtigste kvaliteter, da det forøger glæden og stoltheden. Grunden til vi benytter os af Invisalign er meget simpel. Vi mener det er den bedste tandreguleringsmetode i nutiden. Og så er den også gennemsigtig, hvilket lader dig smile selvom du har bøjle på.

Fordelen ved Invisalign-behandling

Når du hører ordet tandregulering tænker du højst sandsynligt på togskinner og ganebøjler. Hos You Smile I Smile har vi en mere moderne og effektiv tilgang til tandregulering. Dette er grunden til at vi benytter Invisalign. Det er en stort set gennemsigtig bøjle, som er designet til at passe og regulere specifikt dine tænder. Udover dette følger vi en skræddersyet behandlingsplan, som retter dine tænder sikkert og effektivt.

Invisalign er et moderne og markant anderledes i forhold til de alment kendte tandbøjler. You Smile I Smile skræddersyer dine Invisalign bøjler, ved at designe de gennemsigtige bøjler i et 3D-computerteknologisk program. Dette gør hver bøjle unik og specifikt designet til dine tænder. Dette gør bøjlen behagelig at gå med og dermed bryder Invisalign også den kendte følelse af at have tandbøjle.

Invisalig usynlig bøjle

Invisalign er en moderne teknologi der hjælper dig med at få dit drømmesmil.

Hvis du vælger en tandregulering med Invisalign, så kan du forvente en mere fleksibel og overskuelig hverdag end med togskinner eller ganebøjler.

Du kan til hver en tid tage Invisalign skinnerne af, og derfor ændre det heller ikke dine spise/drikkevaner.

Du får frie rammer til at spise og drikke, så længe du bare tager Invisalign skinnerne ud. Derudover kan du også børste tænder som du plejer. Det anbefales du bærer dine Invisalign bøjler minimum 22 timer i døgnet.

Dette betyder at en tandregulering hos You Smile I Smile med Invisalign ikke vil forstyrre eller forandre din hverdag bemærkelsesværdigt. Og vigtigst af alt skal du ikke bekymre dig om dit smil, mens du får en tandregulering, da næsten ingen lægger mærke til dine Invisalign bøjler.

Mød vores Invisalign team

Mød Mia

.. ledende Invisalign ekspert
Mia Holm - Invisalign ekspert
Vi vil levere det smil du går og drømmer om, og gøre din drøm til virkelighed.
– Mia Holm, Invisalign ekspert.

Mød Camilla

.. Invisalign ekspert
Camilla Filipsen
Vi ønsker at give folk det smil de går og drømmer om, så de tør at smile og vise verden deres glæde
– Camilla Filipsen, Invisalign ekspert.

Mød Valentina

.. Invisalign ekspert
Valentina Orsi
Vi designer unikke smil, som er tilpasset den enkelte patients ønsker
– Valentina Orsi, Invisalign ekspert.

Mød Mathias

.. virksomhedsansvarlig tandlæge på Invisalign

7 års erfaring

Tidligere ansat som tandlæge på rigshospitalet

Tandlæger uden Grænser

Har været udsendt flere gange.
Vi vil levere tandbehandlinger i højeste kvalitet, til lave priser, hvor alle kan være med.
– Mathias Rud Jacobsen, Invisalign Tandlæge.

Ofte stillede spørgsmål til tandregulering med Invisalign

… som du kan få svar på her

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og svar omkring tandregulering her

Det korte svar er nej. Undersøgelser har vist, at det er mere skånsomt og mindre generende at få rettet tænderne med Invisalign sammenlignet med den almindelige metalbøjler som togskinner. . Typisk vil du kunne opleve mild irritation eller ømme tænder de første dage efter et skift af skinne.

Prisen varierer fra behandling til behandling, men som udgangspunkt kan du forvente en pris, der ligger mellem 20.000-45.000 kr. Afgørende for den endelige pris er kompleksiteten af tandreguleringen og behandlingens varighed. Du kan se vores priseksempler på hvad en behandling koster på vores side: Invisalign Pris

Mange tandstillinger kan reguleres ved hjælp af Invisalign, men indimellem er behandlingen for kompleks til, at det er muligt – i sådanne tilfælde er det nødvendigt med de traditionelle togskinner. Det er gratis og uforpligtende at få en forundersøgelse hos You Smile I Smile, og du er altid velkommen, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Tandretning med Invisalign

Hos You Smile I Smile beskæftiger vi os udelukkende med tandretning, og vi kan derfor virkeliggøre din drøm om et flot og naturligt smil, hvad end du er berørt af overbid, skæve tænder, mellemrum mellem tænderne eller noget helt fjerde.

Drømmer du om pæne og lige tænder, så skal du overveje en tandretning. Det er aldrig for sent at få rettet tænderne, men jo før du starter behandlingen, desto pænere et resultat kan du forvente. Kontakt os derfor hellere i dag end i morgen, hvis du vil have dit drømmesmil en gang for alle. Et smil, der giver selvtillid, og som du kan være stolt af at vise frem på livets vej.   

Hvem har gavn af tandretning?

Rigtig mange danskere – såvel børn som voksne – kan have gavn af tandretning.

Helt overordnet er der to argumenter for at få foretaget en tandregulering. Man kan enten gøre det af kosmetiske årsager og / eller pga. fysiske komplikationer. Uanset hvad der har motiveret dig til at undersøge mulighederne for at få rettet dine tænder og få et smukt smil, så kan vi gøre din drøm til virkelighed gennem vores effektive behandlinger.

Tandretning kan bl.a. være effektivt ved følgende tandstillingsproblemer:

  • Underbid
  • Mellemrum mellem tænderne
  • Overbid
  • Skæve tænder
  • Krydsbid
  • Tandmangel
  • Forkert kæbestilling

Alt ovenstående kan have indflydelse på, hvordan du bider sammen, og det kan have kosmetisk indflydelse på dine tænder og dit smil. Er du også berørt af noget af ovennævnte, og er det noget, der påvirker din selvtillid og livskvalitet negativt, så er professionel tandretning vejen frem. I dag er der rig mulighed for at få rettet sine tænder uden at skulle have en synlig bøjle på tænderne. Læs mere om den mulighed i næste afsnit.

Tandretning med Invisalign – diskret og effektiv tandretning

For år tilbage var det mere reglen end undtagelsen, at tandretning foregik ved brug af togskinner (bøjle). Gammeldags tandbøjler findes stadig og bruges i et vist omfang, men efterhånden er der kommet mere moderne og diskrete løsninger. En af de løsninger er Invisalign.

Tandretning med Invisalign er tilegnet dig, der ikke ønsker at skilte med, at du er i gang med en tandretning. En Invisalign bøjle er kendt som en usynlig bøjle, og det skyldes selvsagt, at bøjlen er stort set usynlig. Det betyder, at du ikke skal bruge energi på at forsøge at skjule dit smil, som du måske ville gøre, hvis du skulle bruge en almindelig tandbøjle.

Invisalign bøjler er fremstillet af gennemsigtig plast, der ikke kun gør bøjlen mere diskret, men som også gør det mere behageligt at bære bøjlen på tænderne.

Hvad koster en tandretning?

Dine tænder og dit smil er en stor del af dig og dit udseende, og derfor er det værd at investere i. Er du derfor berørt af en eller flere tandstillingsproblemer, og ønsker du at gøre noget ved det, så indhent et tilbud på tandretning med Invisalign hos You Smile I Smile i dag.

Prisen afhænger af den konkrete behandlingsplan, men typisk koster en behandling med Invisalign et sted mellem 29.000 og 49.000 DKK. Der er i øvrigt mulighed for at få en afdragsordning, hvis du skulle have et ønske herom.

Bliv behandlet i trygge rammer

Går du og overvejer at få rettet dine tænder? Hvad end det er på grund af skævheder, mellemrum eller noget helt tredje, så står vores specialister klar. Vi har et dedikeret Invisalign team, som udelukkende foretager tandregulerings behandlinger. Derfor har vi særdeles stor erfaring i tandregulering med de usynlige bøjler.

Vores patienter kommer ind til os og ønsker en regulering af deres tænder af meget forskellige årsager. Nogen gør det pga. tandstillingsfejl, der giver gener, når man bider sammen. Andre gør det af kosmetiske årsager, og nogle er simpelthen nødt til at få sine tænder rettet, på grund af forkert kæbestilling, pladsmangel eller noget helt tredje. Uanset hvilken årsag du har, til at få rettet tænder, så står vores specialister klar til at hjælpe dig.

Betal for behandligen i mindre bidder

Hos os kan du rente – og gebyrfrit få finansieret din invisalignbehandling, således at du blot betaler et lavt beløb om måneden.