se priser på

Invisalign

Åbningstider
Mandag - Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 15:00
Lørdag 08:00 - 14:00
Kontakt

Vi tilbyder konkurrencedygtige Invisalign priser

Hos You Smile I Smile er vi specialister i tandregulering med Invisalign. Vi beskæftiger et hold af Invisalign eksperter med en stærk tandfaglig baggrund, der kan hjælpe dig med at få et flot og naturligt smil. Foruden at have masser af ekspertise, så kan vi bryste os af at tilbyde nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser på Invisalign-behandlinger.

På vores website finder du fire eksempler på klassiske Invisalign-behandlinger. Det drejer sig om henholdsvis lite, lille, mellem og stor. Hvilken case der passer til dig afhænger af, hvor mange tænder der er involveret, og hvor svære bevægelser der skal til for at sikre et godt resultat. Tag med fordel et kig på disse eksempler for at få en idé om, hvad en behandling med Invisalign vil koste i dit tilfælde.

Er du i tvivl om, hvorvidt en Invisalign-behandling er pengene værd, så dyk med fordel ned i vores kundeanmeldelser. Vi har rigtig mange succeshistorier med os i bagagen, og vi vil sætte en ære i også at give dig smilet tilbage.

Gør brug af rente- og gebyrfri finansiering

Vores Invisalign priser ér konkurrencedygtige, men skulle der blive behov for finansiering, så kan vi naturligvis også tilbyde det. Vi tilbyder gebyr- og rentefri finansiering af tandretning i samarbejde med Sparxpres.

Den rente- og gebyrfrie finansiering er henvendt til alle vores kunder over 18 år. Foruden en minimumsalder på 18 år forudsætter finansieringen, at man kan blive kreditgodkendt. Kreditvurderingen foretages af SparXpres.

Det er f.eks. muligt at låne 30.000 eller 40.000 DKK til behandlingen uden at betale hverken renter eller gebyrer. Dette kan være en yderst god løsning, hvis man ikke har mulighed for at betale kontant.

tandlæge amager
invisalign ekspert

Lær mere om Invisalign priser

Vi har fuld forståelse for, at det er noget, der indgår i ens overvejelser, når man gerne vil få en behandling ved hjælp af Invisalign. Men inden vi går ind på flere detaljer, vil vi gerne pointere, at vi har nogle meget fleksible betalingsvilkår. Du kan fx lave en engangsbetaling eller vælge en rente- og gebyrfri finansiering af din behandling. Hos os har du altid mulighed for, at vi skræddersyr en betalingsløsning, der tager hensyn til dit budget. Vi vil meget gerne hjælpe dig til at opnå det flotte og naturlige smil, du ønsker dig. Det skal et stramt budget ikke stå i vejen for.

Se priseksempler på Invisalign

Hos os er den pris du får på din invisalignbehandling altid med alt inkluderet. Det betyder, at den pris du får af os, der er alt det med, som hører til behandlingen. Det er f.eks.:

  • Behandlings plan gennemgås af en orthodontist.
  • Alle de skinner du behøver for at få rettet tænderne til den ønskede position,
  • Løbende opfølgninger på en af vores 3 klinikker i København, hvor din Invisalign behandler tjekker at dine tænder retter sig som de skal.
  • Tandblegning til sidst i behandlingen.
  • Retentionstråd
  • Vivera skinner

Ingen tænder er 100% ens. Dette er en af grundende til der ikke er en fast pris for tandregulering med Invisalign hos You Smile i Smile. Prisen er afhængig af den konkrete behandlingsplan, men en Invisalign-tandregulering koster typisk fra 34.000-49.000 DKK. Prisen afhænger dog at dit specifikke tandsæt samt varigheden af din behandlingsplan. Nedenstående ses 4 forskellige priseksempler på hvad en behandling kan koste.

Lite

34.000 kr.

Denne case type er til små bevægelser, hvor kun enkelte tænder er involveret. 

Lille

39.000 kr.

Denne case er til den meget gennemsnitlige behandling med lette bevægelser, hvor lidt flere tænder er involveret for at få pladsen til at gå op.

Mellem

44.000 kr.

Denne case type er til den meget gennemsnitlige behandling med en blanding af lette og lidt sværere bevægelser, som involverer, at flere tænder skal rettes for at få pladsen i munden til at gå op.

Stor

49.000 kr.

Denne case type tilbydes, hvis det er svære bevægelser, der skal til for, at vi kommer i mål, og hvis det involverer større korrektion af selve biddet. 

Vi tilbyder en uforpligtende forundersøgelse på klinikken, hvor vi undersøger dit tandsæt og vejleder dig omkring mulighederne for en tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile. Efter denne forundersøgelse kan vi vurdere prisen for din behandling, og derefter kan vi sammen finde ud af hvilken betalingsløsning, der passer dig og din økonomi bedst.

invisalign ekspert

Opnå en endnu lavere Invisalign pris som medlem af Sygesikringen ”danmark”

Hos You Smile I Smile bliver du altid præsenteret for en uforpligtende Invisalign pris, inden en evt. behandling sættes i gang. Du har derfor rig mulighed for at overveje, om du vil starte behandlingen, eller om du vil vente.

Invisalign-behandlinger kan tære på budgettet, men er du medlem af Sygesikringen ”danmark”, så har du mulighed for at holde udgifterne nede.

Hvad end du er medlem af gruppe 1, 2 eller 5, kan du få tilskud til behandlingen gennem Sygesikringen ”danmark”, og den mulighed må du naturligvis ikke gå glip af. Kontakt os gerne for mere viden om, hvor meget du kan få i tilskud. Du er ligeledes meget velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail, hvis du har spørgsmål til vores priser eller finansieringstilbud.

Læs om andre patienters
oplevelser med Invisalign

Mød Mathias

.. virksomhedsansvarlig tandlæge på Invisalign

7 års erfaring

Tidligere ansat som tandlæge på rigshospitalet

Tandlæger uden Grænser

Har været udsendt flere gange.
Vi vil levere tandbehandlinger i højeste kvalitet, til lave priser, hvor alle kan være med.
– Mathias Rud Jacobsen, Invisalign Tandlæge.

Ofte stillede spørgsmål til tandretning med Invisalign

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Prisen på en Invisalign behandling er individuel, og afhænger af din konkrete behandlingsplan. Har dine tænder f.eks. brug for at blive rykket meget eller lidt, har det stor betydning for prisen. Prisen på en Invisalignbehandling starter fra 29.000,- HUSK, at vi tilbyder alle vores patienter en gratis og rentefri afdragsordning, så du kan komme i gang med behandlingen nu, og afdrage den i små bidder.

Invisalign skinnerne kan rette mange forskellige tandstillinger. I takt med udviklingen er det blevet muligt at rette flere og flere tandstillinger med Invisalign skinnerne, men der kan være tilfælde, hvor tandstillingen er for komplekst, og det derfor i stedet er nødvendigt med f.eks. togskinner. Vi tilbyder altid en GRATIS forundersøgelse, hvor du kan få af vide, om Invisalign er den rette behandling for dig, og hvor du yderligere kan få en præcis på, hvad en Invisalign behandling vil koste.

Når du er færdig med din Invisalign behandling hos os, er det vigtigt at dine tænder ikke får lov til at arbejde sig tilbage til deres oprindelige stilling. Dette sikres ved, at alle vores patienter får en retentions skinne med, som man skal sove med om natten. Derudover, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt, at du får sat en retentionstråd fast bag på dine tænder. Ved disse simple trin, er du sikker på, at din Invisalign behandling vil holde så længe du følger disse anvisninger.