Få dit drømmesmil med

Invisalign

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om invisalign
Tandbro - Tandlæge København

Invisalign – tandretning med usynlig bøjle

Der kan være mange årsager til, at man overvejer at få rettet sine tænder. Det kan f.eks. være på grund af små skævheder, mellemrum mellem tænderne, eller noget helt tredje. Dette kan alt sammen medføre, at man går og smiler mindre i hverdagen, og at ens selvtillid derfor måske falder.

Vi kan hjælpe dig med det smil du går og drømmer om, og hjælpe dig til at komme til at smile mere. Med Invisalign kan vi rette dine tænder ved hjælp af usynlige skinner, som du skal gå med i 22 ud af døgnets 24 timer, da du ikke må have dem på når du spiser, eller drikker noget med farve.

Invisalign skinnerne er lavet af et stærkt termoplastisk materiale, som er nærmest helt usynligt når du har dem på. Du kan nemt tage dem af og på, når du f.eks. skal spise eller drikke noget med farve.

Invisalign priser

Afhængig af hvilken type Invisalign behandling du skal have foretaget, og om du kan få løst problemet med en usynlig bøjle fra Invisalign, kan prisen på tandregulering variere. Vores pris for en Invisalign behandling starter fra 29.000,- og afhænger af hvor meget der skal rettes. Ring til os i dag, hvis du vil have en snak omkring priser på behandling med bøjle, eller vil høre mere om hvordan tandregulering foregår. Du kan også bestille tid til behandling på telefon 69 89 69 88 eller ved at udfylde bestillingsformularen HER – det er nemt og hurtigt. Du kan naturligvis også skrive til vores mail, hvis du har mindre spørgsmål eller lignende. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Hvordan virker Invisalign?

Invisalign virker ved, at man går med de usynlige skinner mindst 22 ud af døgnets 24 timer. Skinnerne sørger for, at dine tænder retter sig lidt efter lidt. For hver ny skinne, vil dine tænder rette sig en lille smule mere. Typisk vil man gå med den samme skinne i 14 dage, hvorefter man igen skal skifte til en ny Invisalign skinne, som gør at dine tænder igen retter sig en lille smule mere. På den måde vil dine tænder rykke sig kontinuerligt indtil de har nået den ønskede placering.

Antallet af skinner varierer efter hvor meget dine tænder skal rettes. Nogle har kun brug for 10 skinner, mens andre måske har brug for 40 skinner. Varigheden af din invisalign-behandling er derfor bestemt ud fra, hvor mange skinner du skal have. Typisk varer en Invisalign-behandling fra 6-12 måneder, nogle lidt længere og nogle lidt kortere. Du kan få en præcis vurdering af hvor mange skinner, varigheden af din behandling, samt prisen på din behandling, hvis du kommer ind til en FORUNDERSØGELSE hos en af vores invisalign-eksperter.

invisalign

Få en tryg tandretning hos os

Hos Tandklinikken Østerbro byder vi dig velkommen blandt et stærkt hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Her er du altid i gode hænder, uanset hvilken behandling du har behov for. Vores primære fokus, ligger på at give dig en god og smertefri oplevelse, og blandt andet derfor er vores tandklinik indrettet med topmoderne maskiner og udstyr, og vi benytter de bedste og nyeste løsninger, som eksempelvis Invisalign.

Bor du i København, så kan det være noget af en jungle at finde en tandlæge, som du er tryg ved. Som regel hjælper det, hvis man får en anbefalet af familie eller venner, men uanset hvad din begrundelse for at vælge os er, så glæder vi os til at tage imod dig i klinikken. Her tager vi os af dine tandproblemer, og vi udfører professionel og veludført tandregulering på voksne. Vil du gerne have rettet dine tænder, men lider du af tandlægeskræk, så kan du bare tage det helt roligt. Vi er nemlig eksperter, når det kommer til patienter, der er bange for at sætte sig i tandlægestolen. Her er du i trygge hænder, og vi gør alt hvad vi kan, for at sikre, at du får en god og behagelig oplevelse.

Invisalign byder på mange fordele

De fleste kender Invisalign som en den gennemsigtig bøjle, men er ikke nødvendigvis klar over, hvilke fordele bøjlen byder på foruden at være mere eller mindre usynlig. Står du og har brug for en tandregulering, og overvejer du derfor, om Invisalign er det rette valg, så kan du med god grund sætte dig ind i, hvilke gode grunde der er til at vælge denne innovative bøjle.

  • Henvendt til alle aldersgrupper
  • Kan tages ud ved behov
  • Høj succesrate
  • Ingen eller milde smerter

Henvendt til alle aldersgrupper – Mens andre bøjler er tilegnet børn, så er Invisalign bøjlen til alle. Med denne bøjle kan du – uanset alder – få løst dine udfordringer med krydsbid, underbid eller noget helt tredje. Dog er det ingen hemmelighed, at bøjlen er mere populær blandt nogle aldersgrupper end andre. Især unge mennesker er glade for muligheden for at få rettet tænderne vha. en usynlig bøjle.

Kan tages ud ved behov – Det er endvidere ualmindeligt let at tage skinnerne ud ved behov. Som udgangspunkt bør skinnerne sidde på døgnet rundt, når man altså ikke lige spiser. Der er ikke desto mindre stor frihed forbundet med at kunne tage skinnerne ud. Invisalign skiller sig i den anledning ud fra den traditionelle bøjle (togskinner), som ikke bare lige kan tages ud.

Høj succesrate – Resultatet af en tandregulering (Invisalign eller ej) vil altid variere fra person til person. Nogle mennesker oplever fantastiske resultater på bare et par måneder, mens andre skal vente et halvt år på at opleve en lille effekt. Generelt kan man dog sige om den usynlige bøjle, at den byder på en høj succesrate. Rigtig mange har fået deres drømmesmil takket være Invisalign, hvorfor du også bør tage løsningen til overvejelse.

Ingen eller milde smerter – Invisalign bøjlen vil som hovedregel ikke forårsage smerter eller ubehag på anden vis. Der er få undtagelser, men rent statistisk er risikoen for at opleve slemme smerter meget begrænset. Med andre ord kan du med denne bøjle drage nytte af skånsom tandregulering.

Professionel tandregulering er også henvendt til børn

Behovet for at få udført en tandregulering opstår som regel allerede i barndommen, hvor tænderne vokser og udvikler sig. I denne proces sker der tit og ofte det, at der opstår uønskede mellemrum og skævheder, som sjældent går væk af sig selv. Man kan vælge at leve med dette, men man har også mulighed for at få foretaget en effektiv behandling. Hos Tandklinikken Østerbro agerer vi både traditionel tandlæge og børnetandlæge, hvorfor vi kan servicere begge målgrupper. Derved kan mor og datter blive behandlet hos én og samme klinik.

Tandretning København – specialister i Invisalign

Tandregulering København – hvilken tandlæge skal jeg bruge?

En oplagt mulighed er at besøge en af vores tre klinikker i København, Valby, Østerbro eller Christianshavn.

I vores københavnske klinik bliver du mødt af nogle af landets dygtigste tandlæger, tandplejer og klinikassistenter. Har du et stort ønske om at gøre noget ved dine skævheder eller mellemrum i tandsættet, så vil vi gøre vores ypperste for at finde en løsning, der både vil give mening nu og her og på længere sigt. Invisalign kunne i den forbindelse være et godt bud.

Invisalign København foregår hos Tandbro, hvor vi gennem tiden har foretaget rigtig mange succesfulde tandreguleringer, bl.a. med Invisalign. Ønsker du mere viden om denne form for moderne tandregulering, så skriv eller ring.


Invisalign pris

Lite

34.000 kr.

Denne case type er til små bevægelser, hvor kun enkelte tænder er involveret. 

Lille

39.000 kr.

Denne case er til den meget gennemsnitlige behandling med lette bevægelser, hvor lidt flere tænder er involveret for at få pladsen til at gå op.

Mellem

44.000 kr.

Denne case type er til den meget gennemsnitlige behandling med en blanding af lette og lidt sværere bevægelser, som involverer, at flere tænder skal rettes for at få pladsen i munden til at gå op.

Stor

49.000 kr.

Denne case type tilbydes, hvis det er svære bevægelser, der skal til for, at vi kommer i mål, og hvis det involverer større korrektion af selve biddet. 

Ofte stillede spørgsmål til tandretning med Invisalign

… som du kan få svar på her

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser.

Når du er færdig med din Invisalign behandling hos os, er det vigtigt at dine tænder ikke får lov til at arbejde sig tilbage til deres oprindelige stilling. Dette sikres ved, at alle vores patienter får en retentions skinne med, som man skal sove med om natten. Derudover, kan det i nogle tilfælde være nødvendigt, at du får sat en retentionstråd fast bag på dine tænder. Ved disse simple trin, er du sikker på, at din Invisalign behandling vil holde så længe du følger disse anvisninger.

Invisalign skinnerne kan rette mange forskellige tandstillinger. I takt med udviklingen er det blevet muligt at rette flere og flere tandstillinger med Invisalign skinnerne, men der kan være tilfælde, hvor tandstillingen er for komplekst, og det derfor i stedet er nødvendigt med f.eks. togskinner. Vi tilbyder altid en GRATIS forundersøgelse, hvor du kan få af vide, om Invisalign er den rette behandling for dig, og hvor du yderligere kan få en præcis på, hvad en Invisalign behandling vil koste.

tandlægeskræk

Tandlægeskræk

… har vi et særlig fokus på

Vi ved hvor slemt det kan være, at lide af tandlægeskræk (odontofobi). Derfor er alt vores personale særligt oplært i, hvordan de skal håndtere patienter med tandlægeskræk, således at behandlingen bliver så god som mulig, for dig som patient hos os.

Hvis du giver os lov, vil vi rigtig gerne vise dig, at det er muligt, at få din tandlægeskræk til helt at forsvinde, ved blot nogle få behandlinger.

Finansiering

… helt uden ekstra gebyr

Hos din tandlæge Østerbro og vores 2 andre klinikker, tilbyder vi rente og afdragsfri finansiering på vores behandlinger. Der skal nemlig altid være råd til at man kan få lavet den rette behandling for ens tænder, så økonomien skal ikke være en hindring.

finansiering tandlæge

Du er sikre den bedste behandling

… da vi samarbejder med de bedste

Vi vil meget gerne være din foretrukne tandlæge i København, og tilbyder alle vores patienter den højeste kvalitet, til lave priser. Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeskræk, og gør tingene i dit tempo, så du er med hele vejen under behandlingen.

Studierabat

… på 15% til studerende

Vi ved, at det for nogle kan være en stor udgift at få lavet tandbehandlinger – særligt for studerende. Derfor giver vi 15 % i studierabat på alle frie ydelser. Det er vigtigt at få tjekket sine tænder regelmæssigt, også som studerenede. Derfor giver vi en håndsrækning rent økonomisk, så det er muligt for alle at få råd til regelmæssige tandbehandlinger.

Dine tænder skal holde hele livet, og derfor er det vigtigt at have fokus på tandpleje hver dag. På den måde sikrer du også, at dine problemer med tænderne ikke vokser sig store, når de hele tiden bliver passet.

studierabat tandlæge