Invisalign før og efter: Hvad kan den gennemsigtige bøjle gøre for dig?

Var du en af de “heldige,” der ikke havde skæve nok tænder til at få bøjle på, da du var barn – og går du i dag rundt og ærgrer dig over dit smil, fordi tænderne altså heller ikke er lige? Måske er Invisalign den rette løsning for dig.

Cirka en fjerdedel af en årgang ender med at få bøjle på tænderne, inden de når en voksen alder, men der er stadig 3/4, som ikke gør. Af de resterende har mange pæne og forholdsvis lige tænder, men der er også en pulje, hvor tænderne ikke var skæve, at en tandbøjle var nødvendig, men alligevel så tilpas skæve, at ejermanden er ked af sit smil – og sådan bør det ikke være!

Har du et tandsæt, du ikke er glad for, kan det rettes, og du behøver ikke at bære de almindeligt kendte togskinner, der ikke gør noget godt for dit udseende. Med Invisalign kan du få en bøjle – eller en tandskinne om du vil – som er mere eller mindre usynlig, så du kan fortsætte din hverdag som hidtil. 

Den helt store fordel ved en Invisalignbehandling er, at du kan få foretaget en gratis og uforpligtende forundersøgelse, hvor du ikke bare få uddybende informationer om behandlingen og prisen, men hvor der også bliver lavet en 3D-visualisering af det endelige resultat. Du kan altså se nøjagtigt, hvordan dine tænder kommer til at se ud, inden du siger ja til tandreguleringen, og det gør det langt lettere at beslutte, om det er noget for dig.

 

 

Hvad er Invisalign?

Har du ikke hørt om Invisalign før, undrer du dig måske over, hvad det helt præcis er. Det er ret enkelt; Invisalign er “usynlige” bøjler til tænderne. 

Selve skinnerne, der retter din tænder, er lavet af gennemsigtig plastik, og formålet er at rette tænderne på skånsom vis. De er selvfølgelig ikke hundrede procent usynlige, men medmindre du står ret tæt på den person, der bærer dem, vil du ikke kunne se dem – de tilpasses nemlig patientens tænder.

Prisen for en behandling med Invisalign varierer fra person til person, men den ligger som regel et sted mellem 20.000-49.000 kr. Det kan føles som et ordentligt indhug i økonomien, og hvis ikke du har en stor opsparing, kan det nærmest virke uopnåeligt og ikke mindst uoverskueligt – og netop derfor tilbyder vi en fleksibel betalingsordning, der tilpasses dit budget og rådighedsbeløb.

 

 

Generer bøjlen til daglig?

Hele idéen med Invisalign er, at det skal være så nemt som muligt at få rettet tænder, og din hverdag skal kunne fortsætte uden for store gener. Derfor er bøjlen også lavet, så den kan tages af og på, mens du spiser, ligesom det er muligt at tage den af, hvis du skal dyrke kontaktsport eller til et arrangement, hvor du ikke ønsker at have den på.

Når det er sagt, så skal den gennemsigtige bøjle helst bæres minimum 22 timer i døgnet, og derfor skal den ikke af alt for ofte, og det er helt essentielt, at du husker at tage den på igen, når du f.eks. har spist.

Er det så besværligt? 

Svaret på dét spørgsmål er ikke så let endda, for det afhænger af øjnene, der ser. Du skal have bøjlen af, når du spiser, og efterfølgende skal du børste tænder, før du kan tage den på igen. Det betyder i sagens natur, at du skal have adgang til et badeværelse, ligesom du altid bør have tandbørste og tandpasta i tasken. 

Sammenligner man med den traditionelle tandbøjle, er der dog flere fordele; først og fremmest at du rent faktisk kan tage den gennemsigtige skinne af, når du skal spise. Derudover er smerterne mildere, og tandlægen har bedre kontrol over dine tænder, så de rykkes i den rigtige rækkefølge.

Har du brug for at høre mere om Invisalign, og vil du gerne tale med en certificeret behandler, der kan forklare dig alle detaljerne ansigt til ansigt og føre dig trygt igennem hele processen, så er du altid velkommen hos You Smile I Smile. Det er helt gratis og ganske uforpligtende at få en forundersøgelse, og når du er været igennem den, bliver det langt lettere at forstå, hvad Invisalign kan gøre for dig.

FAQ BOKS

Er Invisalign for alle?

Ja, som udgangspunkt er Invisalign et system, der kan bruges af alle – både børn og voksne. Dog kan der være tandstillinger, der er så komplekse, at Invisalign ikke kan anvendes.

Hvad koster en tandretning med Invisalign?

Prisen for en behandling med Invisalign varierer fra person til person, men hvis du vil kende den nøjagtige pris i dit tilfælde, kan du få lavet en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

Hvorfor laver man en forundersøgelse?

Forud for en behandling med Invisalign er det nødvendigt med en forundersøgelse, og det skyldes, at vi skal klarlægge 1) om din tandstilling er egnet til en tandretning, 2) hvilke skridt der skal til for at give dig dit drømmesmil og 3) hvor meget det koster.

Kender jeg prisen på min behandling, inden jeg går i gang?

Ja. Hos You Smile I Smile giver vi dig altid en fast pris på din behandling med Invisalign, inden du siger ja, så du kender det nøjagtige beløb. Har du ikke mulighed for at betale hele beløbet på én gang, tilbyder vi desuden en fleksibel afdragsordning tilpasset din økonomi.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil