Vi er Danmarks mest prisvenlige klinik

– Fleksible betalingsvilkår

Book en gratis forundersøgelse

Overvejer du en tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile, er nøglen at vi benytter en skræddersyet behandlingsplan til kun dig. Vi starter derfor med en dybtgående forundersøgelse. Vores forundersøgelse er gratis, så book din tid og bliv ringet op, så vi sammen kan finde den bedst mulige løsning til dig.

PRISEN FOR TANDREGULERING MED INVISALIGN.

Ligesom vores Invisalign bøjler er specifikt designet til din mund, så tilbyder vi hos You Smile I Smile tandregulering med Invisalign til en pris der specifikt passer dig. Vi tilbyder meget fleksible betalingsvilkår, der som bøjlen, skræddersyes til din økonomi. Hos You Smile I Smile er et flot smil noget alle fortjener, så vi finder sammen den betalingsløsning der passer dig bedst. Dette gælder både hvis du vil betale på afdragdsordning eller en engangsbetaling.

Ingen tænder er 100% ens. Dette er en af grundende til der ikke er en fast pris for tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile. Prisen er afhængig af den konkrete behandlingsplan, men en Invisalign-tandregulering koster typisk 29.000-49.000 DKK. Prisen afhænger dog at dit specifikke tandsæt samt varigheden af din behandlingsplan.

Kundens drømmesmil er vores prioritet nummer 1, dvs. der bliver ikke gået på kompromis med behandlingsplanen, da resultatet skal være af højeste kvalitet og sikreste måde. Prisen er meget fleksibel hos You Smile I Smile, og derfor, uanset dit rådighedsbeløb, vil vi forsøge at sammensætte den betalingsplan, der når dine behov bedst muligt, så det føles nemt og overskueligt.

You Smile I Smile tilbyd en uforpligtende og gratis forundersøgelse på klinikken, hvor vi dykker nærmere i dit tandsæt og vejleder dig omkring mulighederne for en tandregulering med Invisalign hos You Smile I Smile. Efter denne forundersøgelse kan vi vurdere prisen for din behandling, og derefter kan vi sammen finde ud af hvilken betalingsløsning, der passer dig og din økonomi bedst.

❤ Bliv ringet op og book tid til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge dig nærmere, og sammen finde den helt rigtig løsning for din behandling.

Gratis forundersøgelse

Fremragende

Bedømt til 4.8 ud af 5 baseret på 109 anmeldelserTrustpilot

Book en gratis forundersøgelse

Hvad er Invisalign? Invisalign er de gennemsigtige skinner vi benytter os i vores behandlingsmetoder indenfor tandregulering. Skinnerne er næsten helt usynlige men fungerer i de fleste tilfælde bedre end gammeldags togskinner. Book din tid og bliv ringet op til en gratis forundersøgelse, så vi kan undersøge hvordan You Smile I Smile kan hjælpe dig.

Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil