Vidste du, at du kan få rettet tænderne uden togskinner?

Det er vigtigt at smile. Ikke bare fordi smil smitter, men fordi det også påvirker os selv positivt at smile. I en hverdag der ofte er presset af alskens gøremål, er dét værd at tage med – spørgsmålet er, om du smiler nok?

Har du det med at gemme dit smil bag hånden, eller holder du endda smilet tilbage, fordi du er flov over dine tænder? Sådan bør det ikke være, og det er en skam, hvis du går glip af den glæde, det er at smile til en fremmed og se, hvordan det påvirker vedkommendes humør.

Heldigvis kan du gøre noget ved din tandstilling, og i dag behøver du ikke at bære togskinner for at få rettet tænderne. Den ulidelige tandbøjle er på vej ud, og ind er i stedet kommet Invisalign; en næsten usynlig bøjle der retter tænderne på skånsom vis.

 

 

Invisalign giver et personligt smil

Når snakken falder på tandretning, kan man hurtigt foranlediges til at tro, at de personlige kendetegn forsvinder, når tænderne bliver lige. Men Invisalign er et system, der gør det muligt at tilpasse tændernes stilling til lige præcis din mund og din personlighed – vi kalder det “det personlige smil”.

Den helt store fordel ved at få rettet tænderne med Invisalign frem for togskinnerne er, at vi som tandlæger har mulighed for at lægge en individuel behandlingsplan. Ved hjælp af aftryk af tandstillingen, fotografier og røntgenbilleder udarbejdes en personlig 3D-film, der viser, hvordan tænderne rykkes fra uge til uge, og som ikke mindst viser dig, hvordan det endelige resultat bliver. Det betyder, at du på forhånd ved, hvordan dine tænder kommer til at se ud efter endt behandling, og dermed er det langt lettere at overskue processen.

Er du interesseret i at høre mere om Invisalign, og drømmer du om at få et smil, der gør dig stolt – så du kan smile til fremmede mennesker på gaden – så er du velkommen til et uforpligtende besøg hos You Smile I Smile i Valby. Det koster ikke noget at få en forundersøgelse, og her kan vi fortælle dig meget mere om systemet og mulighederne med lige præcis dine tænder. Vi sætter også gerne gang i den individuelle behandlingsplan, så du kan se 3D-videoen, inden du beslutter, om du vil gå videre med tandretningen.

Uanset hvad er det vigtigt for os at slå fast, at alle kan få et flot og personligt smil. Også dig! Og du behøver ikke at frygte for togskinnerne – de er passé. 

 

FAQ

Er Invisalign bedre end togskinner?

Det er svært at sige, om noget er bedre end andet, men du kan i hvert fald få et smil, der er mindst lige så flot med Invisalign, som du kan med togskinner. Samtidig er Invisalign mere behagelig og knap så smertefuld, og systemet giver tandlægen bedre kontrol over tænderne.

Kan alle undgå togskinner, når tænderne skal rettes?

Nej. Der kan være tandstillinger, som er så komplicerede, at det er nødvendigt med togskinner eller en anden type bøjle end Invisalign. Men hvis tænderne er egnet, kan Invisalign bruges af alle; børn, unge, voksne og ældre.

Tilbyder skoletandlægen Invisalign?

Det er ikke alle skoletandlæger, der tilbyder Invisalign, så ønsker du det for dit barn, kan det være forbundet med egenbetaling.
Gratis forundersøgelse

— Få et flot og naturligt smil